Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TERORISTIČKA AKCIJA „ORAO“

Teroristi spremaju napade u Beogradu!?

Autor: J. M. | 22.05.2015 - 14:00:00h | Komentara: 8

Ukoliko premijer Aleksandar Vučić odbije zahteve SAD, među kojima je i uvođenje sankcija Rusiji, u Srbiji će se na Vidovdan, 28. juna, dogoditi teroristički napad, izjavio je juče lider radikala Vojislav Šešelj. On je na stranačkoj konferenciji za novinare kazao da se u Srbiji već mesecima, pod američkim rukovodstvom, priprema teroristička akcija „Orao“, koju bi trebalo da izvedu grupe raspoređene u svim regionima Srbije.

Bilo planirano  i izazivanje nemira  na jugu Srbije

Bilo planirano i izazivanje nemira na jugu Srbije | Foto: Profimedia

Predsednik SRS-a je dodao da je glavni cilj napada Beograd i da se želi veliki broj civilnih žrtava, a da će nakon toga početi i neredi u Sandžaku i u opštinama Preševo i Bujanovac. Prema njegovim rečima, podatke o tome je dobio od „svojih saradnika“.


Izvor „Alo!“ blizak obaveštajnim strukturama tvrdi da Šešeljeva izjava nije daleko od istine, ali da je „prenaduvana“, posebno kada je u pitanju licitiranje datumom, odnosno simbolika 28. juna.

- Tačno je da postoje pokušaji destabilizacije ne samo Srbije, nego celog regiona, koji su potpomognuti iz Albanije, ali i izvan Evrope. Nedavno je bilo planirano i izazivanje nemira na jugu Srbije, ali smo ih preventivnim radom predupredili - otkriva naš sagovornik. On ističe da je očigledno da će u narednom periodu biti izazivane različite krizne situacije jer „nekome izvan Evrope ne odgovara stabilnost u našem regionu“.

- Makedonske službe bezbednosti su nedavno, kada su pripremale obračun sa teroristima u Kumanovu, o svojoj akciji obavestile i CIA. Zanimljivo je da su teroristi posle toga tačno znali gde će ih i kada Makedonci napasti - otkriva naš sagovornik.
Poslednji komentari
  • predrag Vreme: 22.05.2015 14:50h

    Otkud on to zna nije mi jasno zbog cega ste pustili tog Seselja u Srbiju oterajte ga u njegvu Bosnu pa neka tamo pravi nerede.

  • srbin u nemackoj Vreme: 22.05.2015 14:54h

    pustite samo komadanta Ulemek LEGIJU da razjuri tu kokanjarsku bandu!!!!!

  • Jaša Vreme: 22.05.2015 15:04h

    Svetski terorista br. 1 je Vatikan. Bolesni pedofili iz Vatikana vode ratove od šizmr od 1054 g. od kada su se odrekli Boga i prihvatili satanu. Savremeni barjaktar Vatikana je Amerika koja predvodi privatnu vojsku jezuita NATO. Vatikan preko NATO-a dnevno izvodi terorističke napde u kojima ubija na stotine ljudi radi otimanja resursa.

  • Ana Vreme: 22.05.2015 15:08h

    Nadam se najiskrenije da ce i Srbi i Albanci i Bosnjaci sa ovih prostora shvatiti da je dosta sukoba i da ne treba gubiti zivote niti uzimati tuđe za bilo čije, a posebno ne za američke interese. Budimo ljudi, dosta je bilo krvi na ovom području. Prijatelji, komšije, jesu li nas jednom prevarili da gubimo živote, dosta je bilo?!

  • Mile M Vreme: 22.05.2015 15:32h

    Nije mnogo pametno čak i da je istina obljavjivati ovakve stvari !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP