Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

Tijana je izmislila nesreću da bi dobila moju krv!

Autor: D. Ćuruvija - S. Arsić | 10.04.2014 - 15:38:00h | Komentara: 4

Vest koja je u utorak uveče odjeknula gradom, da je „silikonska kraljica“ Tijana Đuričić imala tešku saobraćajnu nesreću, zabrinula je sve ljude dobre volje koji su pročitali ovu informaciju, a mnogi su se interesovali da li mogu da daju krv grupe O, koja joj je navodno potrebna.

tijana i kristijan

„Pošto je Tijana slušala
da sam davao trombocite
za obolelog od leukemije,
ona je došla na ideju da
izmisli da je doživela
saobraćajku jer zna
da sam ja human“

Međutim, tragom informacija da Tijanina nesreća nije prijavljena ni u jednoj zdravstvenoj ustanovi i da policija ne zna za taj udes, uputili smo se ka njenom domu na Zvezdari, gde su nam komšije rekle da su je videle živu i zdravu, ali da je pre nekoliko dana sa ekipom svojih drugova posetio Kristijan Golubović i da joj je iz ruke otimao telefon.

Kada smo pozvali Kristijana da nam kaže zašto je bio kod nje i da li je čuo nešto o Tijani u poslednjih 24 časa, Golubović je rešio da nam ispriča istoriju njihovog poznanstva i podelio sa nama informaciju da su Đuričićeva i njegov telohranitelj tu nesreću izmislili.

Krisitijan Golubović

Krisitijan Golubović | Foto: Saša Maričić

 

„Ispalo je da ona uopšte nije
povređena, već da je rekla drugarici da bih se onda ja
pojavio, a ona bi ispala princeza silikona”

- Prava istina je da me jedna drugarica pre četiri meseca zvala da upoznam neku Tijanu silikonušu. Da je k*ram, ako hoću, jer je teška kurvetina. Pošto ja ne j*bem debele silikonuše, odbio sam. Posle sam sa tom drugaricom bio u nekom lokalu. Došla je ta silikonka, nakaza. Ona je izjavila da me već godinama traži i voli i tražila da se slikam s njom. Ja sam stao pored nje, slikao se i izašao iz tog lokala. Pre jedno mesec-dva sam bio kod nje sa drugom, i to na pet minuta, da mi ona da kuče na poklon. Sve ovo vreme, ovih nekoliko meseci, iako je obaveštena da imam stalnu vezu, da mojoj supruzi budućoj pravim dete, da ne volim žene kao što je ona, ona mene proganja. Ružna je, čak i odvratna, jer joj smrdi koža izgorela u solarijumu i ne želim sa svojim prljavim kandžama da me dodiruje više - rekao je Kristijan za „Alo!“ i dodao da je „silikonka“ izmislila saobraćajku, kao i da su izmislili da joj treba O krvna grupa samo da bi on došao da joj pomogne.

Tijana Đuričić

„Živa sam i zdrava“: Tijana Đuričić

 

Ružna je, čak i odvratna,
jer joj smrdi koža izgorela u solarijumu i ne želim sa
svojim prljavim kandžama da me dodiruje više

- A sada da vam kažem za taj događaj. Jednom mom glupavom telohranitelju je javila da pokušava da dođe do mene. Smišljala je način da me vidi. Pošto je pre neki slušala da sam davao trombocite za obolelog od leukemije, ona je došla na ideju da izmisli da je doživela saobraćajku jer zna da sam ja human. Angažovala je za to njenu drugaricu, koja se javila mom telohranitelju, debilu iz obezbeđenja, da kaže da je ona u teškom stanju, da joj se bore za život i da joj treba nulta jedinica krvi, pozitivna, kakvu imam i ja. Ja sam se probudio naveče i mene je pitao moj glupi telohranitelj da li mogu da dam krv, pošto sam human. Dao bih i keru na ulici da mi kaže da mu treba. I ja sam bio zbunjen, ali sam se konsultovao sa mojom budućom suprugom, pa smo doneli odluku da ne idem da dam krv za Tijanu Đuričić jer bi ispalo kontraproduktivno za ono što sam tvrdio pre toga, da neću da imam nikakve veze sa tom smrdušom! Moj glupi telohranitelj je otišao da je traži i proveri da li je ta informacija tačna. Našao se sa nekom njenom drugaricom i onda je ispalo da ona uopšte nije povređena, već da je rekla drugarici da bi se onda ja pojavio, a ona bi ispala princeza silikona. Rekla bi: „Hvala ti što si došao, vidi se da ti je stalo do mene“. Skinite mi je sa k*rca i od danas nemoj više da me niko pita za tog gada u ženskom obliku jer je ona zadnje biće na ovoj planeti kojem bih pomogao i bilo šta imao s njom - kaže Kristijan.

Ukrali joj telefon?!
Tijana Đuričić se tek sinoć oglasila na svom Fejsbuk profilu, gde je napisala da nije imala saobraćajku i da je “živa i zdrava”.


“Juče mi je telefon ukraden i sa mog broja su slate poruke mojim prijateljima, pa je neko iskoristio priliku i napravio mi po ko zna koji put opšti haos i u novinama i privatno”, navela je Tijana.

Poslednji komentari
  • ahaha Vreme: 10.04.2014 22:06h

    kristijan je legenda! uvek se iskidam od smeha na njegove izjave o bilo cemu :)

  • sanja Vreme: 10.04.2014 22:35h

    ja bih ovog Kristijana mogla da slusam satima, meni je on toliko simpatican kad pocne da lupeta, uvek se dobro nasmejem. Zemljo Srbijo! ovo nigde nema!

  • ja Vreme: 11.04.2014 13:03h

    sa nekim osobam nemožeš već ružno da te se okane tako on sa ovom

  • Neki cika Vreme: 11.04.2014 16:56h

    Da cu ti ga koliki ti odgovara ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP