Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OTAC TIJANE OGNJANOVIĆ ZA ALO! POVODOM „PRLJAVE KAMPANJE“

„Tijanin račun za pomoć nije ispražnjen. Sud odlučuje o svemu!“

Autor: A. M. | 01.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 20

Nebojša Ognjanović, otac male Tijane, koja je preminula 15. jula ove godine ne dočekavši transplantaciju srca u Dečjoj klinici u Hjustonu, ističe za „Alo!“ da novac koji su ljudi iz cele zemlje i regiona uplaćivali na račun njegove ćerke nije nestao, kako tvrde pojedini mediji.

Prekinuo  glasine:  Nebojša  Ognjanović

Prekinuo glasine: Nebojša Ognjanović | Foto: Aleksandar Stanković

- Vrlo dobro je poznato da je račun za Tijanu otvoren na njeno ime, da se ne radi o fondu i da nakon smrti vlasnika računa mora biti ispoštovana zakonska procedura koju sprovodi nadležni sud. Znači nema govora o pražnjenju računa - rezignirano ukazuje Nebojša za „Alo!“. On je povodom natpisa koji su se pojavili u medijima o tome da su on i supruga pre nekoliko dana ispraznili račun male Tijane u Komercijalnoj banci, na kom je bilo više od dva miliona evra, za „Alo!“ istakao da nema komentar na takvu „prljavu kampanju“.

Anđeo nije dočekao  novo srce: Tijana  Ognjanović

Anđeo nije dočekao novo srce: Tijana Ognjanović | Foto: RAS


- Nećemo se oglašavati u javnosti po tom pitanju, jer nema svrhe. Dobro znamo ko stoji iza ove prljave kampanje i zašto ova priča ide baš u ovom trenutku - kratko je poručio Nebojša Ognjanović. Slučaj male Tijane, koja je godinama čekala na transplantaciju srca, bez ikakvog razumevanja i pomoći države Srbije, a zbog čiste birokratije i nemara nadležnih, digao je na noge celu Srbiju.
U akciju prikupljanja novca za transplantaciju srca, koju su na kraju jedino hteli da urade u Hjustonu u SAD, uključile su se mnogobrojne firme, državna preduzeća, javne ličnosti, ali i obični ljudi, pa čak i deca, Tijanini školski drugari. Prikupljena su znatna finansijska sredstva, ali o tačnim iznosima koliko je potrošeno za odlazak Tijane u Ameriku i koliko je, nažalost, preostalo nakon njene smrti, do sada nije zvanično govoreno u javnosti.
Poslednji komentari
  • Micka Vreme: 01.11.2013 08:25h

    Sram vas bilo ,drzavo,politicari sad se pitate gde je novac pa ni 10 miliona eura ne bi pomoglo ljudima da zaborave kroz sta su prosli i da deteta vise nema,ni jedan novac ne moze da kupi zivot njihovog deteta,i da ublazi njihovu tugu,da smo ranije ustali na noge i pomogli bilo bi bolje, a ne sad po novinama da se rasplice takva prica gde su pare!!!!!

  • Ci-Nick Vreme: 01.11.2013 09:14h

    Tipicna srpska zloba i pokvarenost...

  • jery Vreme: 01.11.2013 09:54h

    Ne verujem mu ni reč!

  • Nikola K Bgd Vreme: 01.11.2013 10:01h

    Da nisu krivi, vise bi se branili... Kandise ovde svasta...

  • nezaposlena Vreme: 01.11.2013 10:15h

    Posto je dete maloletno,zakonski zastupnik je jedan od roditelja.Tako da je parama sa racuna mogao da raspolaze posle smrti vlasnika *nazalost* roditelj.Nikakve pare nemogu nadoknaditi takav gubitak ali svi smo mi samo obicni smrtnici-lakomi,pohlepni,prodane duse za sitne pare*a kamoli tolike*,gramzivi...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP