Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDSEDNIK FSS 1961. ROBIJAO U SPUŽU ZBOG NASILNIČKOG PONAŠANJA

Tole flašom izbio
oko mladiću?!

Autor: Ekipa Alo! | 22.08.2013 - 12:00:00h | Komentara: 4

U srpskom fudbalu je počelo da se puca iz svih oružja!

Tomislav Karadžić

Tomislav Karadžić, rođen je 1939. u Petnici, crnogorskom selu kod Šavnika | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Zabrana

 

Navodno, Karadžić pre 52 godine na moru naneo teške telesne povrede izvesnom Podgoričaninu. Karadžić na slobodu pušten već posle šest meseci. Slučaj zataškan!!!

Nakon paljbe Tomislava Karadžića po čelnicima Crvene zvezde koje je nazvao “dilerima, svodnicima, propalim političarima...”, oglasio se juče i Nebojša Čović, potpredsednik crveno-belih.

Čović je rafalno, kroz svojevrsnu “igru pitalica”, zatražio 20 odgovora od Karadžića, a javnosti ujedno i postavio niz rebusa. “Alo!” je rešio jedan o kome će se još dugo pričati...
Čovićevo prvo pitanje Karadžiću je glasilo: “Kao čovek ‘kristalno čiste biografije’, gde ste boravili 1961. godine?”. Usledilo je sledeće: “Period od 18 meseci boravka u jednoj ustanovi trostruko Vam je umanjen, pa ste u toj ustanovi proveli samo šest meseci. Kako ste to uspeli i za koga ste radili nakon izlaska iz te ustanove čije ime sadrži četiri slova, prvo je S, poslednje Ž?

Nebojša Čović

Nebojša Čović | Foto: Goran Srdanov

 

Karadžić neće da priča
U želji da proverimo saznanja do kojih je “Alo!” došao, preko portparola FSS Aleksandra Boškovića smo želeli da stupimo u kontakt sa Tomislavom Karadžićem, ali smo dobili kratak odgovor: “Predsednik je odlučio da danas ne priča. Pokušajte sutra, prekosutra...”

Iz Čovićeve “pomoći”, zaključuje se sledeće: Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije je pre 52 godine robijao u zatvoru Spuž u Podgorici!


U crnogorskim bezbednosnim krugovima juče niko nije zvanično mogao da nam potvrdi priču da je Karadžić navodno osuđivan u Crnoj Gori 1961. godine, ali naš sagovornik otkriva niz frapantnih detalja...


- Ne znam da li je Tomislav Karadžić osuđivan zbog toga, ali odavno je postojala priča da je još kao jedva punoletan mladić pretukao Podgoričanina. Navodno ga je udario flašom u glavu u tuči na moru i naneo mu tako opasne povrede da je na kraju mladiću odstranjeno oko! Kažu, čovek je dugo bio u kritičnom stanju i jedva je preživeo. Kako se priča, Karadžića su osudili na godinu i po dana, a u Spužu je odležao šest meseci nakon čega je pušten na slobodu i nakon toga je otišao iz Crne Gore. Sad, da li je prosto reč o urbanoj legendi koja se prenosi među policajcima ili se sve to zaista dogodilo, ne znam jer ta priča datira još od pre pola veka. Interesantno je da se tako nešto tek sada pojavljuuje u javnosti - kaže sagovornik “Alo!”.

Pomogao bivšem igraču: Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić | Foto: D. Milenković

 

Čović i Terzić:

„Imate saopštenje”
Ni od Nebojše Čovića ni od Zvezdana Terzića, juče nije bilo moguće “izvući” nešto više od njihovih tvrdnji da je Karadžić ležao zatvorsku kaznu u Spužu. Od obojice smo dobili isti odgovor: “Sve već stoji u saopštenju”.

Pored Čovića, na ovaj slučaj iz Spuža ukazao je i Zvezdan Terzić.

- Nikad nisam bio kažnjavan, nikad nisam osuđivan, Tomislav Karadžić jeste pravosnažno osuđivan i zato je ležao zatvorsku kaznu u Spužu - saopštio je Zvezdan Terzić, naglašavajući da Tomislav Karadžić tek treba da se suoči sa svojom biografijom pred istražnim organima.

- Tomislav Karadžić dobro zna da li su mu podizali rampe na carinskim prelazima, da li se obogatio švercom nafte i alkohola, da li je plaćao nameštene utakmice i kako je građena Kuća fudbala - pominje, između ostalog, Terzić.

Tomislav Karadžić

*Kliknite za uvećanje

Poslednji komentari
  • Batica Vreme: 22.08.2013 12:46h

    Dobro ga nije isekao zarđalom konzervom iz FMP! Tresla se gora rodio se miš! Ali ove treba najuriti iz Zvezde u pravu je Šekularac!

  • Micko Vreme: 22.08.2013 12:50h

    Dobro ga nije isekao zarđalom konzervom iz FMP ! Ove sve pod hitno treba najuriti i iz FSS a iz Zvezde pogotovo! U pravu je Šekularac!

  • Јездимир Мунта Vreme: 22.08.2013 14:16h

    Криминалци свих земаља, уједините се!

  • StefaNS Vreme: 22.08.2013 18:38h

    "Batica","Micko"... Koliko ti imena imas rodjace ? xD

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP