Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OBILAZI OKO MINISTARKE

Toma ne da Zorani da govori?!

Autor: M. D. | 23.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 21

Nakon skandala da se Zorana Mihajlović ne nađe na listi zvanica ali ni govornika na svečanoj ceremoniji otpočinjanja projekta izgradnje “Južnog toka”, ministarki energetike juče je u poslednji čas od organizatora ovog događaja, “Srbijagasa” i “Gasproma”, stigla pozivnica.

Obilazi oko  ministarke: Nikolić

Obilazi oko ministarke: Nikolić | Foto: Nenad Đorđević

Međutim, kako “Alo!” saznaje, kabinet predsednika Tomislava Nikolića, koji je zadužen za protokol ovog događaja, Mihajlovićevu nije stavio na spisak govornika. Juče u Predsedništvu Srbije nije bilo moguće dobiti odgovor na pitanje zašto nje nema među govornicima, kao ni čije je obraćanje predviđeno.

Kako nam je rečeno, “stvari se menjaju iz minuta u minut”, a tek za šest sati posle podne bio je predviđen sastanak na kom se još dorađivao čitav protokol za ovaj važan događaj, kojem će prisustvovati i visoka privredno-politička delegacija iz Rusije. Uprkos skandalu da se ne predvidi obraćanje resorne ministarke, Zorana Mihajlović će ipak prisustvovati ceremoniji otpočinjanja radova na gasovodu “Južni tok”.

Pozivnica  stigla u  poslednji  čas: Zorana  Mihajlović

Pozivnica stigla u poslednji čas: Zorana Mihajlović | Foto: FoNet

Kao što je “Alo!” juče pisao, nakon otkrića da njenog imena nema na spisku zvanica i govornika, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić poručio je svima da će ili resorna ministarka dobiti adekvatan tretman ili da događaja neće ni biti, pa je deo “nesporazuma” brže-bolje ispravljen u hodu.
Poslednji komentari
  • Djuradj Vreme: 23.11.2013 08:38h

    Tomislave,predsednice Zorana je u pravu,sta ti radi Bajatovic,a ne javljas se!

  • Nina Vreme: 23.11.2013 09:14h

    Zorana , Radulović i Kostić su sjajni ministri koji zaslužuju puno poštovanje. Narod ih ceni zbog njihove iskrenosti.Zahvaljujući Vučiću i ovim ministrima SNS ima podršku tu koju imaju. Gospodin predsednik bi mogao da zabrani svom savetniku da govori i na taj način ga poštedi od štete koju mu nanosi a ne ministarka Mihajlović koja zaslužuje sve pohvale.

  • biki Vreme: 23.11.2013 09:23h

    To joj je za predizbornu prevaru o 2 sata jeftinije popodnevne struje !

  • DSV Vreme: 23.11.2013 09:26h

    ZORANA JE MINISTARKA ENERGETIKE I POCINJE DA SE GRADI ENERGETSKI OBJEKAT TOMO NIKOLICU . OVO NIJE POLITICKI VEC EKONOMSKI DOGADJAJ I DA TI MINISTAR NE GOVORI ,IZVINI DA NISI POSETIO BURKINA -BISAO PRE NEGO SI OVO ZAKLJUCIO .SRAMOTA PREDSEDNICE RADIKALA ,JER MOJ NISI JA TE NISAM BIRAO ! VUCICU AKO NE OSTANES DOSLEDAN OVO CE VAM SMANJITI REJTING ZA DESET ,ALOOOOOO 10 % .JER ZORANA NIJE IZ DS-a VEC IZ SNS-a ! SRAMOTA PREDSEDNICE DA SE TI PETLJAS U ONO STO I PO USTAVU NESMES .A STO CE DOCI NEKI RUSI BOLI NAROD UVO ,JER ZORANA JE MINISTAR U SRBIJI ,GASOVOD JE U SRBIJI I TACKA! A PO MENI I BOLJE DA SE NE SEPURITE TAMO NA DVE CEVI KOJE SMO VEC VIDELI !

  • DSV Vreme: 23.11.2013 09:28h

    PORUKA ZA ZORANU ; Do sad te nisu zvali ,A I NE TREBAJU ONI DA ZOVU TEBE VEC TI NJIH TO JE TVOJ OBJEKAT A NE DIPLOMATIJE ! KREDITE I ZEMLJU DAJE NAROD A NE TOMA GROBAR !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP