Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! SAZNAJE: UNUK HRVATSKOG PREDSEDNIKA OSTAJE U ZATVORu

Toma odbio da pomiluje Tuđmana

Autor: D. ĆURUVIJA | 02.02.2014 - 07:55:00h | Komentara: 1

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odbio je da pomiluje Igora Tuđmana (33), unuka bivšeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, koji je osuđen na dve godine i dva meseca zatvora zbog pljačke jednog imućnog Beograđanina, saznaje „Alo!“. Prema saznanjima „Alo!“, srpski predsednik šturo je obrazložio ovu svoju odluku.

Igor Tuđman

Igor Tuđman

- Igor Tuđman, koji kaznu služi u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, nedavno je dobio negativno rešenje o pomilovanju, pa više neće ni da piše novu molbu Nikoliću - kaže sagovornik našeg lista.


Unuk Franje Tuđmana je molbu za pomilovanje poslao u avgustu prošle godine iz zatvora u Sremskoj Mitrovici. Njegov beogradski advokat Viktor Gostiljac je potvrdio za „Alo!“ da njegov klijent nije pomilovan, ali je najavio da će u julu da piše molbu za uslovni otpust za svog branjenika.

- Kada se steknu zakonski uslovi, uputiću molbu za uslovni otpust mog klijenta iz zatvora. Imam obećanje tužilaštva da će biti saglasno da se moj branjenik pusti - rekao nam je advokat Gostiljac.

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: AP

Nataša Tuđman (27), doskorašnja supruga Igora Tuđmana, koja ga je jesenas napustila i zatražila razvod braka, kaže da joj je žao što njen bivši nije pomilovan, ali mu ne oprašta pretnje koje joj je uputio u pismima, kao i klevete da ga ja prevarila.


- Meni je zaista žao što je u zatvoru i što nije dobio pomilovanje. Želim da to zna. Želim i da zna i da se molim za njega. Nedavno sam i misu uplatila za njega jer je bio suicidan u pritvoru. S moje strane, sve nevolje koje mi je izazvao su mu oproštene. Samo neka me u svoja usta ne uzima - poručila je u telefonskom razgovoru iz Zagreba Nataša Tuđman, ističući da je sada posvećena snimanju pesme „Anđeo s greškom“.

Nataša Tuđman

Nataša Tuđman

Ona je bivšeg supruga optužila i za nanošenje lakših telesnih povreda, zbog čega je, kako navodi, završio na sudu.


- Jednom smo se posvađali i ja sam ga napustila i otišla kod roditelja. Tada sam ga tužila i sud mu je zabranio da mi šest meseci prilazi na 100 metara - navodi Nataša Tuđman, koja se nakon izdržavanja šestomesečne kazne zatvora vratila u Zagreb.

Igor Tuđman je sa tadašnjom suprugom Natašom uhapšen 7. februara prošle godine, kada su iz Srbije pokušali da pređu u Hrvatsku. Prethodno ih je V. V. iz Beograda prijavio da su ga omamili, a potom opljačkali. Igor Tuđman je poznat i po tome što je pretprošle godine snimio film u kojem su glavni akteri on i njegova bivša supruga Nataša. Na sudu su oboje zaključili sporazum o priznanju krivice, a Nataša Tuđman je u avgustu izašla na slobodu.

Ostaću u Srbiji i pevati


Igor Tuđman je nedavno demantovao da je pretio bivšoj supruzi, ali i otkrio da ima devojku iz Beograda, te da planira da ostane u Srbiji.
- Ostaću u Srbiji i snimati pesme. Pišem knjigu o svojoj porodici, a planiram da snimim film - rekao nam je nedavno Igor Tuđman, koji je jedno vreme u beogradskoj pritvorskoj jedinici Specijalnog suda delio ćelio sa Markom Miškovićem (32), sinom biznismena Miroslava Miškovića (67).

Poslednji komentari
  • SLOVENAC Vreme: 02.02.2014 14:28h

    NATAŠA PODHITNO ZAMENI PREZIME

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP