Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OBELEŽAVANJE 70. GODIŠNJICE OSLOBOĐENJA BEOGRADA

Toma poziva Putina u goste

Autor: Ekipa Alo! | 17.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 32

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputiće zvaničan poziv ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da 20. oktobra prisustvuje svečanosti obeležavanja 70. godišnjice od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, saznaje Tanjug u Kabinetu predsednika Republike. Poziv će danas biti uručen šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, koji je stigao u posetu Srbiji.

Nikolići s  šefom Rusije

Nikolići s šefom Rusije | Foto: FoNet

Šef ruske države prethodno je dva puta boravio u Beogradu: 2001. godine, kada se susreo sa tadašnjim predsednikom SRJ Vojislavom Koštunicom, i krajem marta 2011. u svojstvu ruskog premijera, kada je razgovarao sa srpskim državnim vrhom, pre svega o energetskoj saradnji Srbije i Rusije.

Poslednji komentari
  • Kotur Vreme: 17.06.2014 09:04h

    Doslo vreme da i Putin opovrgne sve ono sto DS govori, sve ono sto opozicija propagira. Nismo u losim odnosima sa Rusijom.

  • Tocak Vreme: 17.06.2014 09:05h

    Neverovatno kako dolazi vreme kad se potvrdjuje sve sto je Vucic dugo pricao. Treba se drzati eu. EU nam je cilj. Naravno uz to treba saradjivati sa svim ostalim yemljama sveta. Rusija se takodje ne sme zapostavljati pa shodno tome za odnose sa njom zauzeo se Nikolic.

  • kaffa Vreme: 17.06.2014 09:06h

    Drago mi je sto se svaki dan pojavi zvanicno neko ko govori o Vucicu sa najpozitivnijim mogucim recima . To samo govori da opozicija samo govori lazi kada prica o tome da Vucic ne radi u nasu dobrobit. Vucic zeli da udje u EU, narod zeli ali niko nije govorio o tome da se sa Rusijom ne saradjuje. Nikolic nam pokazuje kako se radi.

  • Kondura Vreme: 17.06.2014 09:07h

    Sada kada procitamo ovakav tekst , kada vidimo da se Putn poziva na svecanost ...volela bih da vidim komentar zutih , ali funkcionera. Oni govore o tome da Rusija nama okrece ledja. Rusiji niko ne okrece ledja niti ona nam to radi.

  • Liba Vreme: 17.06.2014 09:08h

    DS svakodnevno propagira pricu kako nam Vucic zatvara sva vrata u svetu. Sta sada kazu na ovo? Rusija svakako nema nista protv toga da Srbija saradjuje sa celim svetom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP