Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDSEDNIK SKUĆIO JUNIORA U ELITNOM NASELJU U BEOGRADU

Tomin sin se baškari na Dedinju!

Autor: R. Briza - D. Vukajlović | 14.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 19

Branislav Nikolić, mlađi sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića, uspeo je ono što mnogim „običnim“ sinovima u Srbiji ne ide baš od ruke - da se nastani na Dedinju, jednom od najelitnijih naselja u Beogradu, u kojem kvadrat stambenog prostora košta oko 3.000 evra, otkriva „Alo!“.

Branislav nije objasnio odakle mu pare za luksuzan život

Branislav nije objasnio odakle mu pare za luksuzan život

Tragom javne informacije da je na Dedinju registrovano udruženje čiji je direktor član Nikolićeve porodice, u želji da proverimo, s dužnom novinarskom pažnjom, detalje u vezi sa ovim udruženjem, došli smo do velelepnog stambenog kompleksa u kojem se baškari familija mlađeg sina predsednika Republike.

Iako se Nikolići  predstavljaju  kao prava  radnička porodica,  nisu gadljivi  na luksuz

Iako se Nikolići predstavljaju kao prava radnička porodica, nisu gadljivi na luksuz | Foto: Dalibor Danilović

Brojne nekretnine Nikolića


Kada Nikolićima dosadi život na Dedinju, na raspolaganju imaju petosoban stan u Novom Beogradu od 194 kvadrata, koji je pazarila glava porodice Tomislav Nikolić. Tu im je i velelepni ranč, neki bi rekli utvrđenje u Bajčetini, a nedavno je u javnost isplivao i podatak da Nikolićevi sinovi poseduju i nelegalne vikendice na obali Save. To nije sve, ali nažalost, na ovako malom prostoru nema mesta da se pobroje sve nekretnine i zemljišta koja porodica poseduje.

Iako se u javnosti predstavljaju kao skromna radnička porodica, realnost je nešto drugačija. Da Nikolići i te kako naginju luksuzu, može se videti i na fotografijama reportera „Alo!“. Zgrada u kojoj živi mlađi sin, svojim spoljašnjim izgledom nimalo ne zaostaje za čuvenim nekretninama na Beverli Hilsu, a kao šlag na tortu, stanari u dvorištu imaju i velelepni bazen, verovatno da bi im „težak život“ bio još ugodniji. Ovu oazu krase čiste ulice, mnogo zelenila, miran kraj, bez bučnog i radoznalog komšiluka.

U agencijama za nekretnine sa kojima smo kontaktirali navode da cena kvadratnog metra luksuznog stana na Dedinju, i to baš u delu u kojem stanuje Tomin sin, iznosi od 2.500 do 3.000 evra, a pre samo dve godine cena kvadrata tih stanova iznosila je i 3.500 evra. Luksuzni stanovi su od 150 do 200 kvadrata, imaju nekoliko garaža, zatim ugradnu luksuznu kuhinju, specijalne podove i ventilaciju.

Od mlađanog Nikolića pokušali smo da dobijemo odgovor na pitanje odakle mu novac za stan u ovom luksuznom kompleksu, s obzirom na to da u njegovoj radnoj biografiji za to nema jasnog pokrića. Iako smo mu još pre dva dana poslali poruku sa preciznim pitanjem na redakciji poznat broj telefona, do zaključenja ovog izdanja odgovor nismo dobili. Na naše pozive i poruke, po običaju, nije odgovarala ni savetnica predsednika Stanislava Pak, pa smo ostali uskraćeni za njihovu stranu priče.

Razvojni put fudbalera


Branislav Nikolić je aktuelni selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije, a kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora bliskog Fudbalskom savezu Srbije, njegova plata kao selektora kadeta iznosi oko 1.000 evra. Pre toga Nikolić je trenerski posao učio u Partizanu i Teleoptiku, a kao igrač prošao je gotovo sve mlađe selekcije tima iz Humske, ali nikada nije nastupio za prvi tim crno-belih.

Poslednji komentari
  • Dara Vreme: 14.05.2015 07:19h

    Sve vlasti od 5. oktobra do danas "prosipaju" istu pricu i zamajavaju narod pricom: "kosovo je srce Srbije", a koriste svaki trenutak vlasti za licno bogacenje, polozaje, zaposljavanje "kurte i murte",.....Ono sto nikako ne odgovara svim nasim vlastima pa i sadasnjoj je uredjena zemlja, bez krize i razume se bez bajke o kosovu.

  • miki Vreme: 15.05.2015 00:19h

    POSLE OVOG TEKSTA NIKOLICIMA VISE NISTA NE VERUJEM. VIDIM DA SVE STO GOVORI LAZE I ZAMAJAVA NAROD I DRZAVU.

  • mili Vreme: 15.05.2015 06:41h

    Nikolici bi l bi jos malo,stidite se. ako to i umete.

  • jovan Vreme: 15.05.2015 08:05h

    Kako su svi Nikolići sposobni da za kratko vreme zgrnu pravo bogastvo.ČUDNO.

  • Saki Vreme: 15.05.2015 08:19h

    Baš me čudi što se rečita Stanislava P. ne oglašava. Kakvu će verodostojnu pričicu sad da smisli.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP