Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RUŽNO!

Tomina savetnica vređala
Teofila Pančića na Tviteru!

Autor: E. A. | 20.10.2012 - 18:04:00h | Komentara: 32

Šefica pres službe predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Stanislava Pak, putem svog naloga na društvenoj mreži Tviter ostavila je komentar na račun kolumniste nedeljnika ''Vreme'', Teofila Pančića.

Stanislava je 18. oktobra na svom Tviter nalogu postavila komentar ''E moja Srbijo, jadni smo mi kada pravo na javnu reč ima hodajuća/sedeća gomila kompleksa pod nazivom Teofil Pancic...'', na šta je redakcija nedeljnika poručila kako osuđuje ovakav oblik komunikacije kao apsolutno neprihvatljiv.

Staša

Stanislava je na Tviteru ''Stasa2612'' | Foto: Twitter

"Reč je o pokušaju zastrašivanja i napadu na dostignute standarde slobode javnog izražavanja. Nedopustivo da takav jezik i način komunikacije dolaze iz kabineta predsednika Srbije, od službenice čiji je posao održavanja službene komunikacije između predsednika i medija. Smatramo i da je ovaj pokušaj ad hominem diskvalifikacije opasan jer poziva na linč našeg autora koji je već bio žrtva fizičkog napada dvojice ekstremista. Ponosni smo na to što više od dve decenije negujemo slobodu mišljenja i na stranicama "Vremena" dajemo prostor za širok raspon različitih stavova, a tako ćemo i da nastavimo. Čitajte nas i dalje svakog četvrtka", saopštilo je "Vreme".

Poslednji komentari
  • radandco Vreme: 20.10.2012 18:56h

    Kada je u utisku Teofil nazvao predsednika Srbije Tomislava Nikolica ratnim zlocincem onda nist? Sta god ko mislio o Nikolicu, ipak je on legitimno izabrani predsednik drzave.

  • miki skepticni Vreme: 20.10.2012 18:56h

    Ovo ne vidim kao uvredu vec kao njeno misljenje o Teofilu. Kako Teofil ima razlicito misljenje o razlicitim ljudima, cesto i negativno, tako i gospodja ima pravo na svoj licni stavi misljenje. Jeste malo grublje ali to je njeno pravo, zar ne?

  • Cvrle Vreme: 20.10.2012 19:16h

    Jeste li vi to prevideli na SVOM nalogu? Ima pravo na privatnom profilu na lično mišljenje!

  • ceca Vreme: 20.10.2012 19:20h

    Teofil javno u medijima iznosi mišljenje za predsednika i to očigledno nekima ne smeta ali istim tim ljudima jako uvredljivo deluje mišljenje Stanislave na privatnom Tviteru.Nemožemo uporediti značaj predsednika i novinara.Bez obzira koliko mediji budu slobodni moraju postojati neke granice preko kojih se nesme preći u vređanju vrha jedne zemlje ma o kome da se radi.Jer Trenutno ponašanje Teofila liči na rasprave ljudi na pijaci!

  • NOVI BEOGRAD Vreme: 20.10.2012 19:35h

    Svako ima pravo na svoje misljenje, pa tako i gospodjica/gospodja Pak. Sta je to uradio Teofil Pancica, pa da vest bude sto je ga je neko opisao kao gomilu kompleksa?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP