Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TEHNIČKI PROBLEMI

Tomislav Nikolić izbrisao svoje prethodnike!

Autor: Danas | 10.06.2014 - 09:09:00h | Komentara: 3

Na zvaničnom sajtu predsednika Republike Srbije (www.predsednik.rs) uklonjena je sekcija u okviru odeljka „Predsednik“ koja se zvala „Svi predsednici Srbije“, a na kojoj se skoro dve godine otkako je Tomislav Nikolić na čelu države nije ni nalazilo ništa, piše Danas.

Predsednik Srbije: Tomislav Nikolić

Predsednik Srbije: Tomislav Nikolić

Ova opcija bila je jedina nepopunjena na sajtu pre nego što je izbrisana, a u odeljku „Predsednik“ i dalje se nalaze biografija aktuelnog predsednika Nikolića, kao i izveštaj sa njegove inauguracije i opis nadležnosti.
List Danas podseća da je još marta prošle godine pisao o tome da je opcija „Svi predsednici Srbije“ jedina nepopunjena na internet prezentaciji predsednika Republike i tim povodom uputio pitanje nadležnima u Predsedništvu.
Oni su tada to pravdali „tehničkim razlozima“, ali i time što se još ne zna da li će se tu navesti samo izabrani predsednici Srbije ili i oni koji su tehnički obavljali tu
funkciju.
„U naredne dve do tri nedelje sajt treba da bude rekonstruisan iz tehničkih razloga, pa će tada biti postavljen i spisak svih predsednika Srbije sa njihovim biografijama“, istakli su pre više od godinu dana u kabinetu predsednika Tomislava Nikolića za Danas.
Poslednji komentari
  • Hajrudin Vreme: 10.06.2014 10:18h

    g.predsednice !!! imate,nekoliko utopljenih i nekoliko "prirodnih"smrti... imate,nekoliko hiljada ljudi,koje hrani crveni krst ... imate,nekoliko hiljada DECE,bez detinjstva... imate,nekoliko hiljada unistenih domova... imate..unisten grad!! spostovanjem Šerifović OBRENOVAC

  • Чича од Шумадије Vreme: 10.06.2014 10:56h

    Е, да је то само један бисер нашег председника, нажалост има их много, не вреди ни помињати, и он то зна, чини се није га брига шта ко мисли. Битно је да је Тома испунио свој сан, постао председник Србије, одлично глуми забринутост и пролазииии.

  • nena Vreme: 10.06.2014 11:44h

    Pa šta ste očekivali već u Tominom stilu ja i nko više. Strašno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP