Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MIROSLAV JARIĆ DANIMA PROTESTOVAO U PIONIRSKOM PARKU

„Traže reket da mi ne sruše kuću!“

Autor: D. Ramadani | 19.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Miroslav Jarić (44), koji je već danima protestovao ispred zgrade predsednika Republike, tvrdi da ga je na ovaj beznadežni čin naterala Vlada AP Vojvodine, kao i opština Stara Pazova.

Obećali mu pomoć u kabinetu  predsednika  Republike:  Protest na kiši

Obećali mu pomoć u kabinetu predsednika Republike: Protest na kiši | Foto: Miloš Perić

- Opština mi ne dozvoljava legalizaciju kuće u ulici Svetozara Markovića broj 9, koja je više puta plaćena i preplaćena. Tokom proteklih godina u nebrojeno mnogo navrata postupcima iz Vlade Vojvodine povređena su mi osnovna ljudska prava, i to pravo na život i rad, pravo na uživanje imovine, bezbednost nepokretne imovine, kao i moja lična bezbednost - priča Miroslav Jarić za „Alo!“. On takođe tvrdi da su mu pojedinci iz lokalne i pokrajinske vlasti u više navrata tražili novac, da bi ga ostavili na miru. On je njihova imena naveo u prijavi koju je podneo MUP-u Srbije.


- Situacija je nepodnošljiva, traže mi reket da mi ne bi srušili kuću. Ne pomeram se odavde dok me neko ne primi i dok mi ne garantuje bezbednost - dodaje Miroslav.

Nakon što su novinari „Alo!“ juče razgovarali sa Miroslavom Jarićem u Pionirskom parku, gde je protestovao, reagovali su i iz kabineta predsednika Republike Srbije.

- Savetnik predsednika Republike Stanislava Pak Stanković razgovarala je sa Miroslavom Jarićem, koji protestuje u Pionirskom parku. Miroslav Jarić je izložio niz problema sa kojima se suočava i razloge zbog kojih je odlučio da se obrati nadležnim institucijama i traži zaštitu. Gospođa Pak je u razgovoru sa Miroslavom Jarićem obećala da će kontaktirati sa opštinskom upravom i upoznati se sa predmetom. Gospodin Jarić je nakon razgovora sa gospođom Pak napustio Pionirski park ispred zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike - saopštili su iz Nikolićevog kabineta.

Kako bi proverili navode Miroslava Jarića, „Alo!“ je kontaktirao i sa opštinom Stara Pazova. Gospođa koja se javila na kontakt telefon koji je naveden na sajtu opštine poručila nam je da im je u poseti „ministar Aleksandar Vulin i da su svi na sastanku sa njim“, pa niko ne može da nam da izjavu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP