Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EKSPOZE PRED INSPEKTORIMA

Trivanovu dva sata saslušavali u policiji!

Autor: Ekipa Alo! | 27.07.2013 - 12:46:00h | Komentara: 3

Jelena Trivan, poslanica Demokratske stranke, odazvala se juče pozivu na informativni razgovor povodom krivične prijave koju je Agencija za borbu protiv korupcije podnela protiv nje zbog sumnje da je sakrila imovinu vrednu više desetina miliona dinara, saznaje „Alo!“. Trivanova je u Policijsku upravu Beograd stigla oko 11 sati u pratnji advokata, a na saslušanju se zadržala više od dva sata.

Kako je naš list prvi objavio početkom jula, Agencija je tražila od tužilaštva da naloži policiji da ispita imovinu Jelene i njenog supruga Dragana Trivana i tim povodom ona je juče i dala iskaz.

Jelena Trivan

Jelena Trivan

 Kako prenosi naš izvor iz MUP-a, nekadašnja potpredsednica DS-a, koja je nedavno podnela ostavku na sve stranačke funkcije, juče je u policiji bila vrlo kooperativna. 

- Gospođa Trivan je sarađivala s policijom, odgovorila je na sva pitanja koja su se ticala onoga što ona poseduje, pobrojala imovinu koja se vodi na nju i supruga i negirala da je bilo šta sakrila - navodi naš izvor.
Jelena Trivan je za „Alo!“ objasnila navode iz krivične prijave i rekla da se sa zadovoljstvom odazvala pozivu u policiju, te da je u svojstvu građanina otišla da objasni sve detalje.
 
- Prvi put sam videla prijavu Agencije o kojoj su pisali pojedini mediji navodeći laži o neprijavljenim stanovima i milionskim prihodima. Naravno, dokazalo se da su sva pisanja medija netačna i da se u prijavi Agencije ne pominje ništa u vezi sa mojim stanom ili prihodima, već se isključivo pominju navodni prihodi „Protekte“, firme mog supruga, koji su takođe regularno prijavljeni i dostupni su u javnom registru APR-a. Tako da ću sa zadovoljstvom pokazati da čak i u jednoj takvoj banalnoj stvari kakva je prijava imovine nisam prekršila zakon, ali sam vrlo svesna trenutka i da to može da bude osnova da me neko kriminalizuje i da građani u tom moru kleveta više ne mogu da razumeju ko je nevin, a ko kriv - poručila je Trivanova.  

Protiv korupcije!

Agencija za borbu protiv korupcije podnela je 22. maja odeljenju za borbu protiv korupcije Republickog javnog tužilaštva u Beogradu krivičnu prijavu protiv Jelene Trivan zbog osnovane sumnje da nije prijavila imovinu. Kako je prošlog novembra otkrio portal „Pištaljka“, poslanica DS-a u imovinskoj karti nije navela da je osim stana koji je prijavila imala još jedan stan u Beogradu, koji je 2011. prodala za 80.000 evra.

Poslednji komentari
  • Џинџер Минџер Vreme: 27.07.2013 14:31h

    Лепа Јеца цинкари свога човека Дракчета протекта. Нешто јој се замерио Дракче ротари.

  • Ердоглија Vreme: 27.07.2013 21:53h

    Подржавамо нашу Крагујевчанку Триван Јелену Марковић у њеној борби против корупције и криминала. Јелена Триван је пример политичара који се против криминала бори најпре у својим редовима, а после и шире.

  • Trifun Brambulović Vreme: 28.07.2013 09:25h

    Ne volimo više Trivan Jelenu Marković, jer državnim organima prijavljuje svog venčanog supruga Trivan doktor Dragana. Niko ne voli cinkaroše.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP