Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZASTOJ ZBOG ADVOKATA

Trudnica odložila suđenje Kristijanu!

Autor: D. Ć. | 27.06.2013 - 19:19:00h | Komentara: 0

Ponovljeno suđenje Aleksandru Kristijanu Goluboviću (43) i njegovim saradnicima, optuženima za trgovinu narkoticima, odloženo je danas u Palati pravde za 10. oktobar zbog izostanka branioca drugookrivljenog Safeta Ibrovića.

Sud je obavešten da je Ibrovićeva advokatica po službenoj dužnosti Mirjana Lončar na trudničkom, te da ga ne može zastupati.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović | Foto: Arhiva ALO!

Prošlo suđenje, 23. maja je iznenada održano u sudnici u Okružnom zatvoru u Beogradu jer je policija došla do saznanja da jedan od poznatijih "žestokih momaka", mesecima planira bekstvo iz zatvora u Bačvanskoj ulici, gde se nalazi zbog navodnog organizovanja trgovine drogom.
O tome je više puta obaveštavan sud da njegovo dovođenje na suđenje u Palatu pravde nije bezbedno, zbog čega je odlučeno da mu se ubuduće sudi isključivo u sudnici u Okružnom zatvoru u Beogradu.

Golubović se nalazi sam  zatvorskoj ćeliji.

Ovo drugo suđenje Goluboviću, Safetu Ibroviću, Mirsadu Fujaljkiću, Feratu Skenderovskom nakon što je Apelacioni sud 22. februara ukinuo prvostepeno rešenje kojim su osuđene na višegodišnje kazne zatvora i naložio ponovno suđenje. Ukinutom presudom Golubović je bio osuđen na ukupno sedam i po godina zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja i trgovine heroinom.Goluboviću, koji je javnosti poznat po bekstvu iz grčkog zatvora "Malandrino", gde je ležao zbog oružane pljačke, lisice na ruke stavljene su prilikom preuzimanja 125 grama heroina ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu.

Tereti se da je organizovao kriminalnu grupu koja je trgovala narkoticima na liniji Novi Pazar - Beograd, od početka avgusta 2009. godine do 16. janura naredne, kada su svi uhapšeni.


Goluboviću je produžen pritvor, a njegov advokat Nikola Todorović uložio je žalbu.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP