Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DOSIJE X

Tuča dve grupe mladića - lični ili politički sukob?

Autor: Tanjug | 22.04.2015 - 17:03:00h | Komentara: 0

Sukob dve grupe mladića u Čajetini doveo je danas do međusobnih optužbi lokalnih predstavnika Srpske narodne partije i Srpske napredne stranke.

Tuča Tučnjava Okršaj Borba

Tuča Tučnjava Okršaj Borba | Foto: Profimedia

Član Predsedništva Srpske narodne partije Milan Stamatović kaže da su sinoć u jednom lokalu pretučena dva omladinca te partije od strane aktivista Srpske napredne stranke dok su naprednjaci saopštili da se radi o ličnom a ne sukobu na političkoj osnovi.


Stamatović, koji je i predsednik opštine Čajetina, rekao je Tanjugu da su dvojica mladića zadobili lakše telesne povrede, a jedan od njih i posekotinu na glavi.


"Ovo je već četvrti fizički napad aktivista SNS na građane", rekao je on optuživši naprednjake da "u Čajetini, u kojoj nisu na vlasti, konstantno seju strah".


Poverenik SNS u Čajetini Aleksandar Jeremić izjavio je Tanjugu da je sinoćni incident u Čajetini "lični sukob grupe mladića i da nema nikakve veze sa politikom".

Jeremić je rekao i da "Stamatović lični sukob koristi u političke svrhe, što je nekorektno i nedopustivo jer je on predsednik svih gradjana opštine".


"Po mojim saznanjima jedan od momaka koji je član SNS-a bio je napadnut i branio se a razlog tuče su isključivo lični razlozi, a ne politička netrpeljivost", tvrdi on.


Incident je prijavljen čajetinskoj policiji, koja je u sastavu Policijske uprave Užice, gde danas Tanjug nije uspeo da dobije više informacija o tom incidentu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP