Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! OTKRIVA

Tuđman nosi Markove gaće

Autor: Danica Ćuruvija | 07.04.2013 - 16:27:00h | Komentara: 1

Marko Mišković (32), sin biznismena Miroslava Miškovića (67), po izlasku iz zatvora poklonio je garderobu svom cimeru u ćeliji, hrvatskom pevaču Igoru Tuđmanu (33), unuku hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, saznaje „Alo!“.

Stalno kuka:  Igor Tuđman

 Igor Tuđman

- Poklonio mu je svoje skupe „najki“ patike, trenerku, kozmetiku, veš, rezervne čarape, peškire. Tuđman je sve grabio, pa je hteo da uzme i Markova rezervna sočiva sa dioptrijom. Marko se na to nasmejao, pa ga je upitao: „Šta će ti sočiva, pa ti nemaš dioptriju?“, a Tuđmanov unuk mu je odgovorio: „Kada je džabe, i sirće je slatko“. Kada su ispratili Marka, Tuđman je spremio plen u kasetu - priča za „Alo!“ izvor iz zatvora i otkriva da su ćeliju u kojoj je boravio Marko Mišković sa Tuđmanovim unukom, Dušanom Moračom (57), vlasnikom TV „Duga“ i „Astra“, i Slavoljubom Korićancem, bivšim zamenikom predsednika Izvršnog odbora Agrobanke, u šali nazvali VIP sobom broj 160, zbog poznatih stanara.

Teši cimera i nada se skorom izlasku: Marko Mišković

Marko Mišković | Foto: Miloš Cvetković

Morača mu prorekao slobodu!
Marku Miškoviću je izlazak na slobodu prorekao Dušan Morača, koji se time bavi duži niz godina na svojoj televiziji, kaže izvor našeg lista.
- Morača je 15. marta predvideo da će Marko na slobodu izaći 2. aprila, a on i Korićanac naredne nedelje. Zato su od 1. aprila bili u iščekivanju. Međutim, 1. aprila Marku je stiglo rešenje o proširenju istrage i poziv za dopunu izjave, pa se Morača zabrinuo da od njegovog proročanstva neće biti ništa. Ipak, kada je 2. aprila tužilac odlučio da ga pusti iz zatvora u kućni pritvor, u sobi je nastalo opšte slavlje, kao kada se Marku nedavno rodila ćerka - navodi naš sagovornik.
 

Naš sagovornik kaže da je Tuđmanov unuk, sa kojim u ćeliji zbijaju šale, rekao da ga je Mišković prevario za patike.
- Zagledao je patike, a kada su ga Morača i Korićanac upitali šta nije u redu, rekao je da ga je Marko zeznuo jer mu je dao patike broj 48, a da on nosi 42. Morača i Korićanac su mu onda odsekli patike na vrhu, pa ga sada zezaju da ima letnju obuću, a da će po izlasku na slobodu prodati svoj patent firmi „Najki“ za dobre pare - opisuje naš izvor atmosferu iz „VIP ruma“ u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda.


Izvor „Alo!“ otkriva i da stanarima „VIP ćelije“ 160 sada nedostaje Marko Mišković.
- Soba im je prazna i šuplja bez Marka iako im je drago da je izašao. Posebno nedostaje Morači i Korićancu, dok Tuđman uzdiše za svojom suprugom Natašom, koja je u Centralnom zatvoru. Kažu da se osušio kao papudžijski mačak posle štrajka glađu i da po svaku cenu hoće u CZ jer misli da će mu biti lakše tamo gde mu je i žena - opisuje stanje u bivšoj ćeliji Marka Miškovića.


Igora Tuđmana cimeri zafrkavaju i zbog njegove izjave da “ne jede kruh, već samo meso”.
- Sada jede hleb, i to veknu za obrok. I svi su spremni da posvedoče da Tuđman ne jede kruh u srpskom zatvoru - kroz smeh nam prepričava dogodovštine iz “VIP ćelije“ naš sagovornik.

Kaje se zbog svega
Igor Tuđman, koji je uhapšen pre dva meseca zbog sumnje da je sa suprugom Natašom Antolović Ivkošić (26) omamio, pa opljačkao Beograđanina V.B., hoće da se nagodi sa tužilaštvom u zamenu za manju kaznu. Naš izvor navodi da se kaje i da govori da više neće ponoviti nešto slično.

Za razbojništvo mu preti od dve do 10 godina zatvora, ali mu se ne može izreći kazna ispod dve godine, niti uslovna osuda. Igor je inače sin zagrebačkog lekara Miroslava Tuđmana, kojem je Franjo Tuđman bio stric, ali kako je u jednoj od ranijih izjava istakao, nije baš u najsjajnijim odnosima sa ostatkom porodice Tuđman od rata naovamo. U Srbiji se prošle godine proslavio pornićem u kojem su glavni akteri on i supruga Nataša.

Poslednji komentari
  • vox Vreme: 07.04.2013 22:16h

    HA HA DOKLE ĆE BITI UNUK OD NJOFRE ... pa momak ga nije nikad upoznao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP