Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POSLE IZDRŽANE KAZNE

Tuđman pobegao iz Srbije!

Autor: D. Ć. | 09.04.2015 - 21:40:00h | Komentara: 2

Igor Tuđman (34), unuk pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, napustio je danas Srbiju nakon što je prekjuče izašao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici u kojem je odslužio kaznu od dve godine i dva meseca zatvora zbog razbojništva nad Beograđaninom V. V., saznaje "Alo!".

Igor Tuđman

Igor Tuđman | Foto: RAS

Iako je najavljivao da ima želju da snimi duet sa pevačicom Sandrom Afrikom i Seksi Sandrom, ali i da snimi film i da oženi Srpkinju, Tuđmanov unuk je naprasno promenio svoju odluku i "zapalio" iz Srbije.

Prema saznanjima "Alo!", potomka poznate hrvatske porodice nije sačekao niko ispred sremsko-mitrovačkog zatvora, već je platio taksi da ga odveze do Novog Sada.

Igor Tuđman i Nataša Ivkošić

Igor Tuđman i Nataša Tuđman

Kako "Alo!" saznaje, Igor Tuđman treba da se vidi sa svojom još uvek aktuelnom suprugom Natašom Tuđman (28), koja ga je napustila dok je bio u zatvoru.

Inače, Tuđman je uhapšen 7. februara 2013. godine jer je sa suprugom Natašom opljačkao Beograđanina V. V. kojeg su u njegovom stanu omamili, uzeli mu ključeve od skupocenog džipa, novac i mobilne telefone. Sa ovim imućnim Beograđaninom su se upoznali preko jednog sajta za druženje i obećali mu da će imati "trojku" u njegovom stanu, međutim uhapšeni su na srpsko-hrvatskoj granici. Na suđenju su priznali krivicu i sklopili nagodbu. Nataša Tuđman je 2013. izdržala kaznu i vratila se u Zagreb.

Inače, Igor Tuđman se "proslavio" svojim pornićem koji je 2012. godine snimio sa svojom suprugom Natašom.

Za alo.rs je izjavio da je izdržao "muški" robiju do kraja.

- Planiram da idem u Majami i da tamo snimim spot. Ne znam da li ću se pomiriti ili razvesti od supruge, sa kojom treba da se sastanem. Sada sam drugi čovek. U zatvoru sam trenirao i nabacio jedno deset kilograma mišićne mase, ne znam kada ću ponovo doći u Srbiju gde imam i dobre prijatelje, rekao je Igor Tuđman za "Alo!".

Poslednji komentari
  • zdravko Vreme: 11.04.2015 08:39h

    Lepo, ali da se gospodi zakonom zabrani rad i tamo i 'vamo. Ili si privatnik, ili radiš u državnoj praksi. Umesto da kao do sada rade honorarno u fondu, a iz državne klinike da nas upućuju u njihove privatne klinike, laboratorija i apoteke, a da budu plaćani za nerad na državnim klinikama parama poreskih obveznika.

  • rajkp tadic Vreme: 11.04.2015 14:00h

    Sve je ovo lepo zamisljeno,potrebno je izvrsiti reorganizaciju sluzbe,naravno u pozitivnom smislu,ojacati funkciju i efikasnost razlucitih policijskih jedinica.Potrebno je zastititi sluzbu od uticaja politickih partija i postavljati kadrove iskljucivo prema profesionalnoj etici!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP