Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

CEO DAN PROVELI SMRZAVAJUĆI SE NA AUTOPUTU

Turisti iz Srbije u Mađarskoj zbrinuti na benzinskoj pumpi!

Autor: RTS / Telegraf | 30.12.2014 - 20:10:00h | Komentara: 2

Autobus sa 73 turista iz Srbije pokvario se u Mađarskoj na oko 70 kilometara od Mađarske granice. Kvar je nastao jutros u 10 časova a autobus je stajao do nešto posle 21 sat. Putnici su bili bez grejanja, a zalihe hrane i vode su im gotovo nestale.

Putnici beogradske agencije "Manga trip", koji su čitav dan proveli u pokvarenom autobusu bez grejanja, nedaleko od Kečkemeta u Mađarskoj, zbrinuti su na benzinskoj pumpi i trenutno su na bezbednom, rečeno je Tanjugu u agenciji.

Putnici, mahom starosti od 18-25 godina, pošli su juče u 17 časova put Krakova. Autobus se pokvario na 116. kilometara od Budimpešte i stajao je  na autoputu.

- Vrata autobusa su zaglavljena i mi već osam sati stojimo na ovoj nenormalnoj hladnoći, bez mogućnosti da se zgrejemo – kaže za Telegraf Vlada Jovanović jedan od putnika i dodaje da je devojci pored njega zbog strašnih uslova pozlilo, pa je intervenisala i Hitna pomoć.

Hrana i piće koji su imali su potrošeni jer su u ovo vreme svi putnici već trebali biti na svom odredištu. Iz agencije kažu da su poslali pomoćni autobus, ali da se i on pokvario.

Autobus se nalazio u zaustavnoj traci na auto-putu.
Vrata od autobusa nisu mogla da se zatvore, i zbog toga je u prizemnom delu autobusa bilo hladno, a većina putnika bila je na spratu.

Mađarska policija je ceo dan bila na licu mesta i pokušavala da pokvareno vozilo ukloni sa puta i normalizuje saobraćaj.

Kako je potvrđeno Tanjugu, na mesto gde se pokvario autobus tokom dana je upućeno više autobusa koji su putnike prevezli na sigurno i toplo.

"Jedan autobus samo što nije prešao granicu i taj autobus će vratiti putnike koji budu želeli za Beograd, a ko bude želeo da nastavi put ka Krakovu, moći će da nastavi", rekao je predstavnik agencije "Manga Trip" i dodao da su krenula još dva autobusa iz Loznice.

U agenciji navode da se autobus zaledio na temperaturi od minus 12, nakon čega je po putnike poslat drugi autobus koji se na identičan način zaledio zbog hladnog vremena.

Poslednji komentari
  • uros Vreme: 30.12.2014 18:39h

    Samo opusteno,sad ce supermen stici...

  • Vlada Vreme: 01.01.2015 15:23h

    Dobra reklama za agenciju! Putujte i dalje sa njima....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP