Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ISTRAGA POSLE TEKSTA U ALO!

Tužilac traži da gleda golaća iz policije!

Autor: Ekipa Alo! | 13.06.2013 - 18:23:00h | Komentara: 0

Prvo osnovno tužilaštvo formiralo je predmet o policijskom službeniku koji je koristio službeni kompjuter za upoznavanje i ugovaranje sastanaka sa mladićima preko „fejsbuka“ i u čijim prepiskama se između ostalog pojavljuje i dečko koji za sebe navodi da “još uvek ide u gimnaziju”.

Duplo golo sevnulo!

Koristio službeni kompjuter i foto aparat za muvanje!

Tužilaštvu se naime nakon pisanja našeg lista o ovom skandalu obratio Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS), koji je podneo krivičnu prijavu protiv N. N. policijskog službenika.

Držao lekcije o ponašanju
Dotični službenik, koji sebe opisuje na profilu kao osobu koja “mrzi pedere, ali voli lepe momke”, onima sa kojima je ugovarao sastanke objašnjavao je i da li mu se sviđa da je aktivan ili pasivan, upozoravao novostečene prijatelje da se čuvaju bolesti i ponekima “držao lekcije” što skidaju burmu, a oženjeni su, ali i posle radnog vremena skraćivao prepiske jer mu je devojka kod kuće.

“Alo!” je pre dve nedelje ekskluzivno objavio detalje službene beleške koja je sačinjena i, po svemu sudeći, zataškavana nakon što je pomenuti službenik premešten na drugo radno mesto, a kolege u kompjuteru koji je koristio otkrile šokantni sadržaj.
Dotični je otvorio lažni “fejsbuk” profil na kojem je postavljao fotografije intimnih delova svog tela, a potom tokom radnog vremena upoznavao i ugovarao sastanke uglavnom sa mladićima između 20 i 25 godina i pri tom opušteno u prepiskama naveo da „radi na Novom Beogradu, u Palati „Srbija“, to jest nekadašnjoj Palati Federacije.
Pomenuti policijski sindikat NPSS između ostalog zatražio je i od ministra policije Ivice Daćića i direktora Milorada Veljovića da se slučaj što hitnije ispita.

Duplo golo sevnulo!

Duplo golo sevnulo!

- Obaveštavamo vas da se NPSS zarad zaštite dostojanstva policijskih službenika obratio nadležnom javnom tužilaštvu podnoseći krivičnu prijavu protiv N. N. policijskog službenika i u vezi s tim molimo da snagom svog autoriteta doprinesete što hitnijoj istrazi navedenog i čišćenju sopstvenih redova od učinilaca najgnusnijih krivičnih dela koji usled poistovećivanja u okviru profesije ne nanose štetu samo drugim policijskim službenicima već prvenstveno instituciji koja, po svemu sudeći, nema kapaciteta da se izbori sa zlom koje dolazi iz sopstvenih redova - navodi se u dopisu NPSS-a.

U kadru i policijski fotoaparat

U kadru i policijski fotoaparat

Naš izvor u tužilaštvu, međutim, kaže da je pitanje zloupotrebe službenih računara i opreme stvar koju MUP treba sam da rešava, ali da će od MUP-a tražiti kompletan kompjuterski materijal na uvid kako bi pokušali da utvrde da li se pomenuti službenik osim prepiski i sastajao sa mladićem i da li je zaista reč o maloletniku.

Uopšte nije stidljiv...

Uopšte nije stidljiv...

Kako naš izvor dodaje, što se tiče izuzetno vulgarnih fotografija i skaradne komunikacije, ne radi se o krivičnom delu, te je na MUP-u da odlučuje da li im takve stvari u sopstvenim redovima štete ugledu i smetaju.

Ne voli momke koji koriste tuđe momke

Osim što je iz bezbroj uglova slikao svoj polni organ i prikazao ga na svom lažnom profilu, pomenuti službenik u prepisci mladiću koji za sebe tvrdi da još uvek ide u gimnaziju održao je i lekciju o tome kako treba da mu izgleda profil na “fejsbuku”.
- Ne volim momke koji na profil stavljaju tuđe fotke... Budi hrabar, pa stavi neku svoju... Bilo kakvu, ali svoju.
- Brate... Fora je u tome što mi je važna diskrecija... Valjda kapiraš.
- Nisam rekao da ovde treba da staviš lice...
- Aaa. Nisam ja za to... Ali evo, danas u toku dana ubacujem slike tela. Samo za tebe...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP