Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKANDAL

U Beogradu izbačena porodica
iz restorana jer su im deca plakala!

Autor: 24sata.rs | 15.05.2013 - 10:58:00h | Komentara: 12

Sugrađanka Tamara Grbac požalila se redakciji 24sata.rs da je iz letnje bašte restorana Zvezdara teatra, juče morala da ode jer je gazdi smetao plač njenih jednogodišnjih blizanaca. Vlasnik restorana, međutim, to demantuje.

Zvezdara Teatar

- Dok smo sedeli u restoranu jedna od beba se uznemirila i počela da plače. Uzeli smo je iz kolica i pokušavali da je utešimo, kad se pored nas stvorio gazda Marjan sa rečima: „E sad je stvarno bilo dosta!” - kaže Tamara.
Ona kaže da je odmah nakon toga izašla, dok je suprug ostao da plati račun.
- Suprug je prokomentarisao kako je to nekorektno ponašanje prema porodicama i kakav je to način da izbace porodicu sa bebama. Pitao ga je i da li su bebe uznemirile goste i da li se neko žalio, a Marijan je odgovorio da nije, ali da „bebe kad plaču treba da budu kod kuće” - objašnjava Tamara.
Marjan Medenica (53) koji je jedan od vlasnika ovog restorana demantuje da se to dogodilo i ističe da, kao ugostitelj, nikada ne bi zahtevao da gosti napuste lokal ako za to ne postoje dobri argumenti.
- Apsolutno nije istina da je danas bračni par sa decom bio primoran da napusti lokal, pogotovo ne zbog beba. Dešava se da dođu deca iz obližnjeg parka pa se igraju oko ulaza. To bi mi zasmetalo pa bi im sugerisao da se igraju u parku. Takođe, roditeljima dece koja trče oko stolova skrenem pažnju da ih smire. Danas, sa velikom sigurnošću mogu reći da, koliko sam primetio, nije ni bilo beba u restoranu – kaže Medenica i dodaje da ne vidi razlog zbog kojeg bi se širile neistine koje bi narušile ugled restorana.
On je čak i ponudio mogućnost da se odgleda snimak koji su zabeležile sigurnosne kamere.

Braća vlasnici već godinama
U Zvezdara teatra kažu da su Marjan Medenica i njegov brat Đorđe vlasnici restorana Zvezdara teatra već nekoliko godina. Ističu da za to vreme nikada nisu imali sličnih problema sa gostima.

Poslednji komentari
  • Sanja Vreme: 15.05.2013 11:14h

    Bruka i sramota.....U taj kafic vise ne bi usla da sam na njihovom mestu.Sta sad vlasnici kafica,restorana treba da uvedu "nov zakon" zabranjeno za decu ispod 18 ????

  • jovan Vreme: 15.05.2013 11:33h

    svaki ali svaki dan idem bar tri puta na kafu u restoran zvezdara teatar i marijana poznajem odlicno,mislim da ovo neko izmislja a zbog cega to nebih znao reci

  • Andja Vreme: 15.05.2013 11:41h

    Mnogo je totalno nevaspitane dece a jos gorih roditelja koji smatraju da njihov debilizam mora neko da slusa

  • dragan sa Vreme: 15.05.2013 12:03h

    Gazda Marjan je potpuno u pravu. Deca koja placu ostaju kod kuce.Gosti vole da se opuste a ne da slusaju krestanje po restoranu.Znam,i ja sam bio mali i ja imam decu,ali ni ja ni moja deca nisu bila razmazena.

  • posetilac kafica Vreme: 15.05.2013 13:01h

    Ne branim vlasnika, ali i drugi gosti su dosli da popiju kafu i ne zele da ih niko uznemirava po gotovu ne neka porodicna atmosfera od koje smo i mi dosli da popricamo na miru sa prijateljima.To je odraz kucnog nevaspitanja ne imajuci obzira prema ostalim posetiocima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP