Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DA LI JE OVO REKORD?

U Beogradu za jedan dan rođeno 66 beba!

Autor: smedia | 29.01.2013 - 11:18:00h | Komentara: 6

Babice u Beogradu imale su noćas pune ruke posle. Na svet je došlo čak 66 beba. Najviše ih je rođeno u porodilištu u Višegradskoj - 22. U GAK "Narodni front" rodilo se 15 beba, devet devojčica i šest dečaka; u porodilištu u KBC "Zvezdara" mame su na svet donele 13 beba, u Zemunu 11, a u KBC "Dragiša Mišović" pet.

Bebe

Za jedan dan rođeno 66 beba

 U Beogradu je inače primetan porast broja beba. Prošle godine rođeno ih je 20.109, što je najviše u proteklih 28 godina.

Poslednji komentari
  • Vesna Virgo Vreme: 29.01.2013 12:10h

    Ovo je jedna od najlepsih vesti koje smo culi.Ne postoji nista lepse, radosnije ,ispunjenije nego kada se neko ostvari kao roditelj . I onako nam je natalitet bio u padu, red je da se tu uspostavi ravnoteza.Nadam se da ce drzava podrzati mlade uz otvaranje novih radnih mesta,povoljnije stambene kredite i druge povlastice, da bi se lakse odlucili da nas obraduju novim bebama. Ovo je godina beba ,lepih porodicnih desavanja i ljubavi!

  • Djole Vreme: 29.01.2013 13:12h

    Fantasticno, sjajno, nisam cuo lepsu vest u zadnjih 20 godina!!! Majke od srca vam cestitam i zelim brz oporavak, samo da nam se radjaju!!! Drzavo prioritet prioriteta, majkama posebne privilegije, pomoc deci i potpuna nega i briga o deci i prioritet majkama pri zaposljavanju.

  • MIODRAG Vreme: 29.01.2013 13:38h

    Najlepsa vest danas.....!!!

  • Emilija Vreme: 29.01.2013 16:44h

    da, vest jeste divna,ali zasto je u Beogradu radjanje u porastu? zato sto smo svi morali da dodjemo tu u potrazi za poslom i da se poradjamo...a ostatak Srbije nam tavori...imajte to na umu drzavnici!!!! pozdrav

  • sova Vreme: 30.01.2013 06:07h

    Vest prelepa,od srca cestitam roditeljima.Jedna druga vest vise me pogodila gde drzava kuka kako puno kosta peto dete.Sada pitam sta je bitno?Hocemo natalitet a roditelje pustamo da tavore,otpustaju trudnice i mnogo toga ruznog.Morali bi malo da se vise zamisle gospoda politicari da li natalitet vazan ili ne i shodno tome da postupe a ne da sve ostane na lepim recima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP