Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DA LI SU NORMALNI?!

U Ostružnici srušili nasip da bi došli do vikendica!

Autor: A.O. | 21.05.2014 - 12:35:00h | Komentara: 2

Iako pojedinci tvrde da je nasip napravljen daleko i da do njega voda uopšte ne može da dođe, mnogi su iznervirani jer se nepromišljenim postupcima ugrožavaju tuđi životi.

Ostružnica

| Foto: @PratisMe

Meštani Ostružnice počeli su samoinicijativno da uklanjaju džakove sa nasipa, koji su napravljeni kako bi sprečili poplave, da bi došli do svojih kuća i vikendica, prenosi Telegraf.
Iako pojedinci tvrde da je nasip napravljen daleko i da do njega voda uopšte ne može da dođe, mnogi su iznervirani i ljuti jer se nepromišljenim postupcima ugrožavaju tuđi životi. S obzirom na katastrofalne poplave koje su se dogodile u Obrenovcu, mnogi ne mogu da shvate zašto su pojedinci spremni da žrtvuju tuđe živote zbog ličnih stvari.
Već nekoliko dana, Srbija se suočava sa najgorim poplavama kakve se ne pamte više od sto godina. Do sada je evakuisano 31.873 lica sa ugroženih područja. Danas je proglašena trodnevna žalost, koja će trajati do petka, zbog svih ljudi koji su nastradali u poplavama.
Poslednji komentari
  • Ostruznicanin Vreme: 21.05.2014 15:53h

    Dezinformacije novinara!! Ovo nisu vikendice, vec kuce. Dok voda dodje do ovih dzakova u delovima Beograda pored Save ce biti 2m dubine vode!!

  • Bujanovac Vreme: 22.05.2014 15:08h

    Nekim ljudima i ovolika katastrofa nije dovoljna da se opamete... Taman pomislim da cemo iz ove nesrece izaci jos jaci i ujedinjeni, da nas je ovo trglo, da cemo prestati biti sebicni i misliti samo na sebe . Ali ovakvi primeri me demantuju... I pitam se sta treba da nam se dogodi da se ujedinimo i da budemo ljudi, mozda je ovo malo??? Ili je mozda NOJE bio u pravu....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP