Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKANDAL!

U provod na splav službenim autom! (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 15.11.2014 - 08:54:00h | Komentara: 3

Deo državnih funkcionera ne haje za mere štednje Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića kojima je smanjen broj službenih automobila i strogo ograničeno njihovo korišćenje. Tako vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća „Hipodrom Beograd“ Dejan Vujičić službenim autom posećuje poznate beogradske splavove na kojima ostaje do ranih jutarnjih sati i ovakvo bahaćenje pravda službenim razlozima!

“Automobil je korišćen u službene svrhe”, tvrdi  bahati direktor koji se šest sati “službeno” zadržao na splavu

“Automobil je korišćen u službene svrhe”, tvrdi bahati direktor koji se šest sati “službeno” zadržao na splavu

“Alo!” je pre nekoliko dana snimio fotografije na kojima se vidi Vujičićeva “škoda fabia” ispred luksuznog ugostiteljskog objekta na Novom Beogradu, a v. d. direktora se u ovoj poseti zadržao punih šest časova.


Pošto smo ga pozvali da nam objasni zbog čega u noćni provod ide službenim automobilom koji mu je na korišćenje dodelila gradska uprava Beograda i čije korišćenje se plaća novcem poreskih obveznika, Vujić se mrtav hladan opravdao službenim razlozima.

- Automobil je korišćen u službene svrhe - odgovorio nam je Vujičić, a na naše insistiranje da kaže šta podrazumeva pod “službenim svrhama” i kako to da je na splavu “službeno” ostao punih šest sati uporno je ponavljao isti odgovor.

Među zaposlenima na „Hipodromu Beograd“ nezvanično se može čuti mnogo kritika na rad poslovodstva.


- Problema ima mnogo, od neraščišćenih poslovnih odnosi sa vlasnicima pojedinih ugostiteljskih objekata, fantomskog zapošljavanja, smanjenja zarada jednima i isplaćivanje stimulacija drugima, velike potrošnja goriva od strane službenih automobila - požalio nam se jedan od zaposlenih koji zbog straha od posledica nije hteo da kaže svoje ime i prezime.

Da podsetimo, gradska uprava je u okviru mera štednje proletos ponudila na prodaju 263 automobila od čega su 54 i prodata.

Mileta Andrić

Mileta Andrić

Spavač nagrađen većim limitom za mobilni!


Među privilegovanima u JP „Hipodrom Beograd” zaposleni često pominju i kontrolora Mileta Andrića kome je, kako kažu, povećan limit za mobilni telefon uprkos skandaloznom ponašanju na poslu. Andrić je pre mesec dana postao zvezda društvenih mreža pošto je objavljeno više fotografija na kojima se vidi kako spava u toku radnog vremena. Na pitanje kako je moguće da se od novca građana plaća njegovo spavanje na radnom mestu Andrić je dao originalan odgovor da nije spavao već je razmišljao o dugovima „Hipodroma“!?

Poslednji komentari
  • tasa moler Vreme: 15.11.2014 09:15h

    Zbog takvih propada konjicki sport i konjarstvo u Srbiji , a konja radi i konjickog sporta je hipodrom i osnovan pre 100 godina, a ovi koji nemaju veze ni sa sportom ni konjima ga UNISTAVAJU i to po politickoj liniji !!!

  • Sima Vreme: 15.11.2014 11:26h

    Jednom recju, cirkus kolorado.

  • Rodoljub Vreme: 16.11.2014 09:06h

    Valjda ne mislite da će otići na Makišku obalu Save na konju.Tamo nema konstrukcije pred restoranima za koju bi konja moga da veže, a uz to konj i balega. Sledeće va ži, našeg čoveka kada postave tako na mesto direktora on uobrazi da je car i da sve može. Zato nam javna preduzeća prave rupe u budžetu i premijer javno kaže da nema snage da ih ukroti.Doduše, penzionere je ukrotio za jedno popodne. cap, carap 10% i gotova mu radnja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP