Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ULEPŠAVANJE GENITALIJA SVE VIŠE TRAŽENO U NAŠOJ ZEMLJI

U Srbiju po
testise ko Klunijeve!

Autor: M.S.P. | 19.01.2013 - 13:33:00h | Komentara: 0

Holivudski srcolomac Džordž Kluni zapanjio je javnost izjavom da se podvrgao intervenciji podmlađivanja, to jest zatezanja testisa, ali kako za “Alo!” objašnjava renomirani plastični hirurg dr Miodrag Colić, ne mora se biti superstar da se posegne za ovim vidom ulepšavanja, jer to rade i muškarci u Srbiji koji ne vole kada im vise mošnice, kao i stranci koji dolaze da bi za male pare dobili vrhunsku uslugu.

Operacija genitalija

Ova intervencija u svetu košta 6.500 dolara, dok je u Srbiji tri puta jeftinija | Foto: Dimitrije Goll

Colić

Naime, ova intervencija, koja u inostranstvu košta najmanje 6.500 dolara, kod nas je tri puta jeftinija.


- U pitanju je laka intervencija na koju se u našoj zemlji mahom odlučuju starije muške osobe koje su i dalje seksualno aktivne, a ne vole što im mošnice vise. Mi to radimo već duže vreme, sama operacija traje do sat vremena i košta između 1.500 i 2.000 evra - objašnjava dr Colić i dodaje da mlađi muškarci dolaze izuzetno retko.

Džordž Kluni

Problem atrofirajućih testisa, osim estetskih, kada se treba skinuti pred partnerkom, može da dovede i do nimalo zanemarljivih posledica.


Muškarcima koji pate od ovog medicinskog stanja često su otežane neke jednostavne aktivnosti, kao što je na primer vožnja bicikla ili motocikla, ali i sve sportske aktivnosti koje podrazumevaju trčanje. Ipak, za samo sat vremena ovaj problem se lako rešava tako što se ili odstrani višak kože ili se intervencijom na okolnom tkivu i mišićima koža Z rezom prepakuje bez odstranjivanja viška.
Nakon intervencije oporavak traje svega nekoliko dana, koliko je potrebno da se odstrane konci. Prve nedelje je neophodno svesti fizičke aktivnosti, a naročito seksualne, na minimum.


Kako objašnjava naš čuveni seksolog dr Savo Bojović iz klinike “Plodnost”, naši plastični hirurzi su na svetskom glasu zbog izuzetne stručnosti, a prvi među njima, koji je srpske plastičare vinuo u sam svetski vrh kada su u pitanju operacije na genitalijama, pre svega se misli na promenu pola, bio je pokojni prof. dr Sava Perović.


- Čuveni dr Perović je bio jedan od najboljih svetskih stručnjaka i stvorio je tim čiji hirurzi danas vrše plastične operacije širom sveta. Što se same ove intervencije tiče, ona je specifična i nije učestala, a mahom joj pribegavaju oni muškarci koji su opterećeni izgledom tog dela svog tela - objašnjava dr Bojović. Kluni, doduše, još uvek nije zatražio pomoć srpskih stručnjaka, ali je to, podsetimo, učinio Čaz Bono, sin čuvene pevačice Šer, koji se u Srbiji podvrgnuo operaciji promene pola.

Žene podmlađuju vaginu, muškarci povećavaju “ponos”
Najčešće estetske oepracije na genitalijama u Srbiji su podmlađivanje vagina kod žena i povećavanje penisa kod muškaraca. Vagina se podmlađuje korišćenjem gela koji dovodi do njenog zatezanja. Što se intimnih delova tela tiče, žene najčešće povećavaju grudi, ali se podvrgavaju i himenoplastici, to jest pravljenju novog himena, ne bi li povratile nevinost. Pored toga popularno je i smanjivanje velikih i malih usmina, te suženje vaginalnog kanala.
Muškarci se, osim povećavanja, neretko odlučuju i na podebljanje penisa, to jest povećavanje njegovog obima, dok su mošnice još uvek među ređe korigovanim delovima tela.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP