Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DEJAN DEJO MILAČIĆ, TELOHRANITELJ POZNATIH, UBIJEN U PETAK U MIRIJEVU

Ubijeni čuvao
Legijinu ženu
i Anu Nikolić!!!

Autor: D. P. - J. P. | 17.02.2013 - 18:08:00h | Komentara: 0

Dejanu Deju Milačiću, telohranitelju Aleksandre Ivanović, supruge Milorada Ulemeka Legije, i pevačice Ane Nikolić, kako “Alo!” saznaje, u petak u naselju Mirijevo nepoznati napadač ispalio je pet hitaca u glavu.

Dejan Milačić

Obezbeđenje: Aleksandra Ivanović, supruga Milorada Ulemeka, sa pokojnim Milačićem

Nepoznati mladić starosti imeđu 25 i 30 godina u petak u 21.20 u ulici Matice srpske 59e na ulici u Mirijevu prišao je telohranitelju supruge najpoznatijeg srpskog osuđenika i popularne pevačice i u njega ispalio pet hitaca, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu, dok je Dejan Milačić izdahnuo na mestu.


Vest o ubistvu Milačića najpre je potvrdila portparolka Hitne pomoći Nada Macura, koja je i otkrila da je u mladića poreklom sa Cetinja ispaljeno pet hitaca.

Dejan Milačić i Ana Nikolić

Čuvao je: Dejan Milačić sa Anom Nikolić

 

Radio za napadača na Gogu Sekulić!
Pre nego što je počeo da radi za Anu Nikolić, Dejan Milačić radio je za Dušana Panajotovića, vlasnika agencije za obezbeđivanje, i čuvao je nekoliko splavova. Panajotović je javnosti postao poznat kada je u decembru 2011. u klubu “Mistik” navodno išamarao pevačicu Gogu Sekulić jer je odbila da peva. Goga je demantovala da je dobila šamare od Panajotovića, a nakon toga njih dvoje su se, navodno, i pomirili. Dušan Panajotović, bivši poslodavac Dejana Milčačića, osuđen je 2011. za iznudu i posedovanje oružja bez dozvole, a 2009. godine je u njega i pucano, ali je napadač promašio.

- Godine starosti su slobodna procena jer je upucan vatrenim oružjem u glavu, te se to ne može reći sa sigurnošću. Navodno je ispaljeno pet metaka - rekla je Macura, dok izvor ovo ubistvo povezuje sa tučom na splavu “Bolivud” koja se dogodila u novogodišnjoj noći, kada je nastupala pevačica Ana Nikolić, zbog koje je i došlo do incidenta u kom je Milačić učestvovao.
- Policija proverava da li ovo ima veze sa tom tučom. Nažalost, prilikom ubistva Milačića bilo je malo očevidaca, tako da se ne zna da li se napadač sam odvezao ili je imao saučesnika. Takođe, nije poznato u kom pravcu je pobegao - saopštio je za “Alo!” izvor iz policije.

Komentar o smrti svog telohranitelja, koji je za sobom ostavio suprugu i sina, dala je i Ana Nikolić, koja je izrazila saučešće njegovoj porodici.
- Užasna je tragedija to što se dogodilo. Duboko saosećam sa Dejanovim bližnjima. Moje iskreno saučešće njegovoj porodici - izjavila je Nikolićeva preko svog portparola za “Alo!”, a o mogućim razlozima za njegovo ubistvo nije želela da spekuliše.

Goga Sekulić

Ubijeni radio za Panajotovića koji je navodno išamarao Gogu Sekulić | Foto: Dušan Milenković

Moguće je da se napad na Dejana Milačića vatrenim oružjem nije dogodio prvi put, jer je on na svom “fejsbuk” profilu napisao da jedino mogu da pucaju u njega.

- Niko mi ništa ne može, pa puca u mene iz pištolja jer sam čudovište na snagu. Redovne treninge rvanja obavljam u Beogradu - napisao je Milačić.

Nikolićeva voli opasne momke!

Taman kada su prestala pisanja o vezi pevačice Ane Nikolić sa biznismenom Rodoljubom Radulovićem, alijas Mišom Bananom, čije se ime nalazi na Interpolovoj potrenici, a koji se sumnjiči za trgovinu drogom i saradnju sa klanom Darka Šarića, ime popularne „devojke od čokolade“ dovedeno je vezu i sa smrću njenog telohranitelja Dejana Milačića.

Rodoljub Radulović - Miša Banana

Rodoljub Radulović - Miša Banana

Međutim, Miša i Ana više nisu u vezi, a za njega se spekuliše da je trenutno sa izvesnom Jasnom D., sa kojom se krije u Španiji, dok je Nikolićeva po sopstvenim rečima trenutno bez dečka, ali se ipak našla na tapetu hronike.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP