Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEBOJŠA SAVIĆ (29) PRIZNAO UBISTVO

Ubio Bugarina, pa ga bonsekom isekao na delove!

Autor: B. Jelovac | 01.12.2012 - 07:02:00h | Komentara: 0

Valjevac Nebojša Savić (29) priznao je na suđenju da je 22. marta prošle godine u stanu u Budvi bajonetom ubio bugarskog državljanina Rastislava Cvetkova (37) zvanog Rosi, a potom ga bonsekom isekao na delove.

Privođenje Savića

Privođenje Savića

Savić, koji je podvukao da Cvetkova nije ubio na podmukao način, već u afektu, istovremeno je “otvorio dušu” o detaljima zločina, kako je rekao, ne zbog odbrane već zbog javnosti i medija, ali i da je pripadnik “Junajted forsa”, navijačke grupe FK Rad, otkrivši na levom ramenu tetovažu čiča Draže, a na leđima grb Dinarske divizije.


- Vređao me je i psovao. Iznervirao sam se i uradio to što sam uradio. Nisam imao nikakvu nameru ni plan, sve se desilo u trenutku. Vređanjem moje porodice i mene je doprineo da izgubim svest. Bio mi je prijatelj, a ja njemu jedan i jedini. Godinama sam ga izdržavao, plaćao mu stan pet-šest godina, davao novac za hranu, cigarete i piće, poslao laptop za njegovog sina, davao mu pare za kocku. Policija me nije uhapsila, već sam se predao jer sam se pokajao. Menjao bih se sa pokojnim Cvetkovim.
U policiji me niko ni prstom nije takao, izjavu sam dao svojom voljom - rekao je Savić, koji je otkrio da je ubijeni Cvetkov bio na Interpolovoj poternici zbog ubistva u Bugarskoj.

Nebojša Savić

Nebojša Savić


On je priznao i da od 2005. koristi marihuanu jer je “trava bolja od lekova”, ali je negirao da je kobne noći u stanu bio njegov brat Gajo (30), koji se tereti za pomaganje. Nebojša je priznao da je naneo 25 ubodnih rana bajonetom Cvetkovu u leđa i grudi, da je leš zamotao u zavesu od tuš kabine, bonsekom mu odsekao glavu i šake, ubacio u kese, koje je polio benzinom i zapalio na brdu Spas iznad Budve. Gajo Savić je izjavio da je bio u igraonici i da je jedino odneo torbu od laptopa na đubrište, gde je benzinom zapalio ne znajući da su unutra glava i šake Cvetkova.
Javnost je ubistvom Cvetkova bila šokirana jer se sličan zločin dogodio u martu 2010. u okolini Zagreba, gde su nađeni ostaci Cvetka Simića, kuma Luke Bojovića, gde međutim do danas nisu nađeni glava i šake niti jedan trag koji bi pomogao u otkrivanju ubica, za razliku od Savićevog zločina, gde su zbog obilja tragova inspektori odmah znali da je reč o “diletantima koji su pokušali da iskopiraju profesionalce”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP