Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KAKAV SVET!

Ubio svoju ženu manekenku jer ga je zarazila sidom! (VIDEO)

Autor: Blic.rs | 05.09.2013 - 21:33:00h | Komentara: 0

Policija sprovodi istragu kako bi utvrdila da li je glamuroznu rusku manekenku ubio suprug fotograf zato što ga je zarazila sidom.

Dvadesetosmogodišnja Julija Lošagina pronađena je mrtva u šumi na Uralu, slomljenog vrata i s licem unakaženim opekotinama. Njene povrede su bile toliko teške da je identifikovana tek nakon DNK analize.

Dmitrij i Julija Lošagin sa fotografije na venčanju

Dmitrij i Julija Lošagin sa fotografije na venčanju

 Njen suprug Dmitrij Lošagin (37) uhapšen je u Jekaterinburgu i policija pokušava da utvrdi da li je umešan u jezivo ubistvo koje se dogodilo nakon žurke na krovu zgrade u njihovom stanu vrednom oko milion evra.



Ostali gosti koji su bili na žurki tvrde da je Lošagina delovala uznemireno, a u jednom trenutku je zaključala supruga i goste na krovu sve dok ih čistačica nije oslobodila.

Pregled obavljen nakon njene smrti pokazao je manekenka bila HIV pozitivna.

"Jedna od mogućih verzija je da je Lošagin je pobesneo kada je saznao da ga je supruga zarazila sidom i da ju je zato je ubio”, navodi “Komsomolskaja pravda”.


Lošagin: “Voleo sam svoju ženu”


Lošagin je, međutim, na saslušanju u Pervouralsku rekao da su optužbe protiv njega “neosnovane” i porekao je krivicu. “Voleo sam svoju ženu”, izjavio je on.

Prema nepotvrđenim izveštajima u lokalnim medijima, istražitelji su našli dokaz da je njegov mobilni telefon bio registrovan nedaleko od mesta gde je nađeno telo žrtve, četrdesetak kilometara zapadno od Jekaterinburga.
Fotograf koji se proslavio slikajući oligarhe sa Urala, zaljubio se u Juliju, jednu najtraženijih manekenki u regionu, koju je u Indiji slikao u venčanici.

- Kada sam je video u venčanici na leđima slona u indijskoj džungli, odmah sam je zaprosio - ispričao je on ranije.

- Želim da ostarim s tobom i želim da se šetamo na plaži i držimo za ruku - rekao joj je tada.


"Nije imao vremena" da identifikuje Juliju

Julija je odmah pristala i od tada je njegov omiljeni model, a fotografije koje je napravio osvanule se u brojnim ruskim časopisima.

Julija je nestala 22. avgusta i uspaničena porodica je odmah krenula u potragu za njom. Uprkos njenom nestanku, Dmitrij je nastavio da radi kao i uvek.

- Nije ni pokušao da je traži. Prvo nam je rekao da je Julija nestala usred noći, da je uzela njegova kola. A onda je rekao da su se kola iznenada pojavila ispod njihovog prozora - ispričao je Julijin brat Mihail.

Kada je njeno telo pronađeno nakon nekoliko dana, Dmitrij je rekao da nema vremena da je identifikuje, a nakon njene smrti oglasio je prodaju njihovog stana u Jekaterinburgu za milion evra. Uhapšen je kada je nameravao da “službeno otputuje”.

Njegovi prijatelji, međutim, kažu da je “nemoguće” da je ubio suprugu i traže da bude oslobođen.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP