Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

INCIDENT U OŠ „VUK KARADŽIĆ” U ŽITKOVCU KOD ALEKSINCA

Učenica nastavnika tresnula vratima u glavu!

Autor: B. J. | 28.02.2014 - 08:50:00h | Komentara: 1

Učenica sedmog razreda, stara 13 godina, iz OŠ „Vuk Karadžić“ iz Žitkovca kod Aleksinca, vratima je na času udarila nastavnika muzičkog Dragišu Dačića!

Povređeni  nastavnik  muzičkog:  Dragiša Dačić

Povređeni nastavnik muzičkog: Dragiša Dačić

Incident se desio 26. februara oko 11.30 na času muzičkog, nakon čega je dete odvedeno na opservaciju na odeljenje za adolescente bolnice „Laza Lazarević“ u Beogradu. Nastavnik je zadobio manju posekotinu kraj oka i juče mu je otvoreno bolovanje.


- Učenica je došla u odeljenje VII/2, iako pohađa VII/3. Rekla je da je promenila odeljenje, što su đaci negirali, a što mi je i direktor potvrdio. Zamolio sam je onda da se vrati u svoje odeljenje jer ima čas informatike, ali se ubrzo vratila, demonstrativno je otvorila vrata i krenula da ponovo sedne.
Upitao sam je zašto to radi i zamolio je ponovo da se vrati u svoje odeljenje. Pošao sam za njom da zatvorim vrata. Samo što sam pustio kvaku, ona je nogom ili ramenom jako udarila vrata, koja su me udarila u glavu. Naočare su se polomile i odletele, a ja sam ostao u šoku - kaže Dačić.
On kaže da će za četiri meseca u penziju, ali da mu se ovako nešto nije desilo u karijeri.

Dragiša Dačić

Dragiša Dačić

 
Zoran Ivanović, direktor škole, kaže da učenica živi u veoma teškim uslovima, samo sa bolesnom majkom, da se izdržavaju od socijalne pomoći i da je „vaspitno zapuštena“.

- Dobio sam obaveštenje da učenica juri hodnikom, da otvara vrata učionica i ometa nastavu. Nakon što je vratima povredila nastavnika, istrčala je u dvorište. U tom trenutku su već naišli policija i Hitna pomoć. Ona je psovala lekare i pokušala da ugrize policajca za ruku. Odveli su je u Hitnu pomoć, pa u kliniku za mentalno zdravlje u Nišu - kaže Ivanović.

U centru za socijalni rad navode da devojčica živi samo sa majkom, koja ima iščašenje oba kuka i hoda pomoću štaka, kao i da primaju 10.000 dinara socijalne pomoći i naknadu za tuđu negu i pomoć.
Poslednji komentari
  • m Vreme: 28.02.2014 14:45h

    Van pameti...mada je i taj nastavnik Dačić umeo nekada djake da gadja kredom zbog neznanja,ili lupa dnevnikom o sto kada se iznervira,tako da nije ni on cvećka...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP