Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POLITIČARI ISPRATILI KRIZNU GODINU, OBEĆAVAJU NAM BOLJU 2014.

Udri brigu na veselje!

Autor: S. Vojinović - M. Keranović | 03.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Političari u Srbiji Novu godinu su dočekali uglavnom sa najbližima kod kuća ili u nekom od restorana, a bilo je i onih koji su praznike iskoristili da odu na skijanje, ali i da se odmore!

Dugogodišnji  prijatelji

Dugogodišnji prijatelji

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u društvu supruge Snežane i prijatelja Ivice Tončeva, savetnika za nacionalnu bezbednost premijera Ivice Dačića, i njegove supruge Jasmine, tradicionalno je Novu godinu dočekao na Kopaoniku. Za najluđu noć bili su u hotelu „Grand“, gde su takođe 2014. dočekali i roditelji srpskog tenisera Novaka Đokovića - Srđan i Dijana Đoković.

Mlađan Dinkić i Muta Nikolić

Mlađan Dinkić i Muta Nikolić

Kajsija za ispraćaj


Za doček u restoranu, opredelio se i lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić. Staru godinu ispratio je sa svojim prijateljem - trenerom Miroslavom Mutom Nikolićem. Njihovom zajedničkom fotografijom, Dinkić se pohvalio na svom Tviter nalogu.
- Po jedna kajsija za ispraćaj 2013. Bilo je mnogo oscilacija u igri - napisao je Dinkić na Tviteru.

- Već 19. put za redom sam Novu godinu dočekao sa suprugom i prijateljima na Kopaoniku. Već 12 godina nas dvanaestoro, odnosno šest parova, zajedno dočekujemo Novu godinu. Sto do nas bili su i roditelji Novaka Đokovića - Srđan i Dijana Đoković. Prvog januara ne mogu da spavam, pa ustajem već oko pola sedam i odmah izađem na stazu. Tako je bilo i ovog prvog januara.
Na Kopaoniku ne samo da skijam, već sam redovan i u salama za borilačke sportove gde treniram, a sa mojim prijateljem Srđanom Đokovićem igrao sam i stoni tenis. Ovde ću se još malo odmarati, a onda se u nedelju vraćam u Jagodinu da Badnje veče i Božić proslavim po pravoslavnim običajima u svojoj kući i u krugu najbližih - kaže za „Alo!“ Marković.

Narodna poslanica i potpredsednica Demokratske stranke Srbije Milica Radović obično Novu godinu dočekuje na planini. Međutim, ove godine to nije bio slučaj. Njena porodica imala je više nego dobar razlog da ostane u Beogradu i da kod kuće, u krugu najbližih, isprati staru i dočeka novu godinu .
- Obično Novu godinu dočekujemo na planini na skijanju, ali ove godine pošto smo dobili novog člana porodice, našu preslatku Mašu, moju bratanicu, koja je tek napunila mesec dana, odlučili smo da proslavimo u kući, u krugu porodice - navodi Milica.

Zorana Mihajlović  s društvom uživala  uz Tonija Cetinskog

Zorana Mihajlović s društvom uživala uz Tonija Cetinskog | Foto: Oksana Toskić


I ministarka energetike Zorana Mihajlović Novu godinu dočekala je sa porodicom u stanu, ali se zato prvog januara odlučila za provod. Naime, ona je za reprizu Nove godine sa prijateljima uživala na koncertu Tonija Cetinskog, u jednom beogradskom klubu.

Srećkovići slavili u restoranu

Srećkovići slavili u restoranu


Srđan Srećković, bivši ministar u Vladi Mirka Cvetkovića, a danas član Zajedno za Srbiju, i njegova supruga Marija za novogodišnju noć veselili su se u jednom beogradskom restoranu.

- Novogodišnje praznike provodim u krugu porodice i u pripremam se za Skupštinu stranke Zajedno za Srbiju. Novogodišnju noć proveo sam sa suprugom i prijateljima u jednom od beogradskih restorana - priča Srećković.

Rodić obradovao vojnike

Rodić obradovao vojnike

A od ministra - prase na poklon!

Ministar odbrane Nebojša Rodić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, posetili su prvog dana nove 2014. godine, pripadnike 240. samohodnog raketnog diviziona za protivvazduhoplovna dejstva u kasarni „Jugovićevo“ u Novom Sadu koji se nalaze u neprekidnom sistemu borbenog dežurstva. Reč je o jednoj od jedinica iz sastava 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva koja se cele godine nalazi u najvišem stepenu pripravnosti i brine se o bezbednosti vazdušnog prostora Srbije. Rodić i Diković prisustvovali su i redovnoj proveri spremnosti dežurne baterije na raketnom sistemu „Kub“ i visoko ocenili obučenost pripadnika 240. samohodnog raketnog diviziona. Ministar je pripadnicima jedinice uručio lični poklon, pečeno prase sa Cera.

Premijer darivao prvorođenu bebu

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je već tradicionalno o istom trošku dočekao Novu godinu i proslavio rođendan, pošto je rođen 1. januara 1966. godine! Prvi deo novogodišnje večeri proveo je u najužem krugu - sa svojom porodicom i prijateljima, a onda je, nakon ponoći, oko dva sata ujutru posetio prvorođenu bebu u porodilištu Narodni front, uručio dukat i devojčici i njenoj majci Gordani Zečević poželeo dug i srećan zivot. Nakon toga premijer je posetio i pripadnike Komandno-operativnog centra PU za grad Beograd, a u podne je prisustvovao manifestaciji „Ulica otvorenog srca“ ispred Ateljea 212.

Poslednji komentari
  • Bik Vreme: 03.01.2014 10:53h

    Pa lepo nek im je srecna Nova godina, i ja sam bio na Kopu jedino nisam video Keneta i on je donedavno bio redovan, sa kumom Palmom, ali sad dosla druga ekipa, a ti narode na trgove ipak je za vas najlepse narodno veselje odvajkada!

  • persa Vreme: 03.01.2014 11:32h

    palma i skije,ajde borilacke vestine,ali ne mogu da ga zmislim na skijama.Pa sta ima da ga i zamisljam,mislite ,ali samo mi to para sliku ,pa rekoh da podelim sa vama.

  • Jager Vreme: 03.01.2014 16:07h

    Da mi je videti samo te racune...... pa da ih pitam da li imaju osecaj sramote.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP