Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TEŠKO ĆE SE IZVUĆI

UEFA pokrenula istragu
zbog transparenta "grobara!

Autor: Tanjug | 19.09.2014 - 09:44:00h | Komentara: 5

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je istragu protiv Partizana zbog antisemitskog transparenta na utakmici sa engleskim Totenhemom (0:0) u Ligi Evrope.

Grobari

Šala "grobara" mogla bi skupo da košta Partizan | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kako prenosi "Eurosport", zvaničnici londonskog kluba skrenuli su pažnju predstavnicima UEFA koji su fotografisali transparent na južnoj tribini stadiona u Humskoj.

Posle meča menadžer Totenhema Maurisio Poketino rekao je da nije video transparent, ali je istakao da su takve stvari neprihvatljive.
Nepromišljeni navijači domaćina želeli su da isprovociraju fudbalere Totenhema transparentom u stilu logoa iz čuvene britanske serije "Mućke", odnosno "Only fools and horses", aludirajući na to što klub iz Londona ima veliki broj pristalica među Jevrejima. Na spornom transparentu pisalo je: "Only Jews and Pussies".
Podsetimo, Partizan je prethodnih godina već plaćao kazne zbog incidenata koje su pravili navijači, a 2007. je suspendovan iz Evrope zbog nereda u Mostaru na meču crno-belih sa Zrinjskim.
Poslednji komentari
  • Jagodinac Vreme: 19.09.2014 21:17h

    Klasična podmetačina! Podmetačina i bolesna mržnja, ali ne prema jevrejima, već prema Partizanu. Verujem da je neko ovo i dobro organizovao i malo platio u odnosu na štetu koju je naneo i Partizanu i Srbiji. Komentari u stilu “Izbaciti iz LE”, “10. God. Bez Evrope lagano samo deri uefa!”, do “dušebrižničkih” komentara “Partizanovaca”: “Treba nas izbaciti iz takmicenja, dok se takve budale ne odstrane iz svega sto ima veze sa sportom ne treba ni da igramo”. I na kraju umesto zaključka: “Kako ste došli do evrope,tako ćete i da izletie. neće uspeti toletova prevara veka”. Volim Partizan ali poštujem Zvezdu, njene fudbalere i prave navijače. Siguran sam da tako rezonuju i navijači Crvene Zvezde jer sam video njihove čestitke upućene Partizanu nakon utakmice sa Tetenhemom. Istraga treba da utvrdi i pohapsi pre svega nalogodavce a zatim i sve učesnike ove klasične nameštaljke.

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 20.09.2014 00:31h

    TOTAQLNA KONTROLA na ulazima u stadion, kada se igraju ovkve utakmice. Pa ako treba i gole ih skinuti. A AKO neće da dolaze na stadione zbog takve kontrole, i NEMORAJU. Ovakvi huligani ili plaćenici tj navijači drugih klubova(ovo verujem nisu navijači Partiza) apsolutno netrebaju Partizanu. Umesto da se svi ljubitelji fudbala udruže i da bodre jedinog našeg predstavnika u evropi, onj prave ovakve brljotine,SAČUVAJ BOŽE. i kada ga sutra kazne šta Iimaju od TOGA TE LUDE TJ GLAVE BEZ MOZGA, a zasigurno su znali da takva uvreda neće proći tek tako odnosno NEKAŽNJENO.

  • Belzebub Vreme: 20.09.2014 22:20h

    Ko se svercuje i bude uhvacen od SS jedinice Bus Plusa, NEMA pristup zdravstvenom lecenju i upotrebi vazduha i vode! "Bravo za Upravu grada"

  • Dragana Vukelic Vreme: 20.09.2014 22:28h

    Odgovornost do ministarstva radnici nemaju kud,moraju da rade,a uslovi uzas.

  • JAA Vreme: 20.09.2014 22:40h

    Svakako ne smatram da sam jedina zrtva ali svakako komentarisemovaj slucaj jer sa njima imam iskustva. Najgore sto.je.majka.bolesna i usudi se da radja drugo dete. Hajde za prvo razumem, prirodna.je.zelja za potomstvom. Ali sada ovo lici na izrabljivanje. A svakako nisam.usamljena sa ovim stavom i iskustvom sa porodicom Savic.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP