Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ODGOVOR GLAVNOG I ODGOVORNOG UREDNIKA ALO! PREDSEDNIKU SRBIJE

Ugled u ogledalu

Autor: Dejan Vukelić | 06.06.2014 - 13:10:00h | Komentara: 12

Predsednik Republike Srbije, njegova ekselencija gospodin Tomislav Nikolić, u sredu je ponovo, sam, ničim izazvan, po ko zna koji put narušio sopstveni ugled, a time i ugled institucije i države na čijem je čelu, kada je za “kampanju kojom se podriva politički sistem, sprečava uspostavljanje pravne države i nastavak borbe protiv kriminala i korupcije” bez ikakvog dokaza optužio dnevne novine “Alo!”.

Dejan Vukelić

Dejan Vukelić, glavni i odgovorni urednik Alo!

 Šta je to, gospodine Nikoliću, “Alo!” učinio pa, kako kažete, u sklopu te kampanje “u kontinuitetu nastoji da naruši ugled predsednika Srbije”? Jesmo li mi vašu suprugu, inače domaćicu bez primanja, obukli u markiranu odevnu kombinaciju od 10.000 dolara da se šepuri po ojađenoj zemlji? Jesmo li mi pekli rakiju dok su se Obrenovčani davili, a onda ih optužili da su sami krivi što su se udavili, da bismo na kraju, okruženi pretorijancima, otišli u njihov uništeni grad da im, kao na safariju, mašemo sa oklopnog transportera? Jesmo li mi onomad vašu taštu naterali da se iživljava nad lekarima i osobljem ugledne bolnice? Podržavamo li mi vaše korupciji i nepotizmu sklone saradnike kada prete državnim činovnicima ne bi li im ovi “završili” privatne poslove?

Tomislave Nikoliću, uprli ste pogled na pogrešnu stranu. Krivca za rušenje ugleda predsednika Republike ugledaćete svakog jutra u ogledalu neke od vaših brojnih stambenih jedinica. Kad se pozivate na volju građana koji su vas pre dve godine izabrali za šefa države, ne mislite valjda da su vam time dali mandat da radite šta vam je volja i unapred vas abolirali od svake odgovornosti? Niste valjda toliko skrenuli s puta na koji ste voljom građana izvedeni?

Poštovani predsedniče, uprkos pritisku na slobodu medija kojem ste nas vašim neosnovanim optužbama podvrgli sa najvišeg mesta u državnoj hijerarhiji, poručujemo vam da smo taj pritisak ozbiljno shvatili, ali ga se nismo uplašili. Nastavićemo da vas opominjemo svaki put kad zloupotrebite ili narušite ugled institucije na čijem ste čelu, a time i ugled države i građana koji su vas, građanina Nikolić Tomislava, postavili na to čelo. Tačnije, budite apsolutno sigurni da vam “Alo!” neće dozvoliti da nesmetano brukate i sebe i državu i narod. To je naša profesionalna i patriotska dužnost.
Poslednji komentari
  • Anja Vreme: 06.06.2014 13:20h

    g.Vukelicu ne mozete da se ponasate arogatno prema predsedniku bilo koje drzave pa i Srbije, bez obzira da li vam se isti dopada ili ne. Kao sto znate ja verujem da ga je vecina naroda u ovoj zemlji izabrala za predsednika i shodno tome malo vise postovanja prema predsedniku Srbije.

  • stevan Vreme: 06.06.2014 13:59h

    pa to samo u ovoj srbiji ima da se napada predsednik bez nekog objasnjenja on se barem provozao kroz taj pusti grad gde drugi nisu ni nogom krocili ako im je mahao to je u znak pozdrava jer ljudi su mu mahanjem uzvracali ne moj te izvlaciti fraze izmedju redova ovo je srbija i ziveo dvostruki jezik izgovora i shvatanja izgovorernog trerba da vas bude sramota ranije vlasti su se obogatile ( a da ne kazem da nisu ni ucestvovali u niti bili vidjeni na licu mesta ) na predzadnjim poplavama a vi o tome niste napisali ni rec DA VAS NE BI POJEO MRAK s njihove strane a sada laprdate kojesta stidite se ostavite postene ljude da rade svoj posao pisite malo o kradjama prethodnih vlasti tog materijala imate na pretek

  • misko Vreme: 06.06.2014 13:59h

    Bravo..bravo...svaka vam cast!!!!U potpunosti vas podrzavam...udrite po opanku u predsednickoj fotelji!!!!!

  • sima Vreme: 06.06.2014 14:21h

    Bravo!!

  • Milan Vreme: 06.06.2014 14:39h

    Na zalost Toma vise nije ,onaj stari opozicionar, skupio je oko sebe sumnjive i grabezljive ljude i sve vise tone u blato.Pogledajte ko su mu savetnici ,,,gospodja ministarka,, se pokondirila, ,,slatka,, mama diplomatski pasos BRUKA ,izgradnja kuce bez gradjevinske dozvole ......I posle svega ,,Blic,, i ,,ALO,, ruse institusuju predsednika drzave,sto bi se reklo SIJO MU GA DJURO.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP