Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POSLE ŠEST DANA

Uhapšen vozač koji je usmrtio majku troje dece!

Autor: Tanjug / Naše novine | 22.01.2015 - 13:14:00h | Komentara: 0

U Jagodini uhapšen P.J (57) iz sela Majur koji je na trotoaru dok je šetala dete, automobilom udario majku troje dece Draganu Milanović (27) iz tog sela.

Dragana Milanović

Dragana Milanović | Foto: RAS

Ona je posle pet dana, od zadobijenih povreda, umrla u bolnici u Ćupriji.
"P.J je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo, teško delo protiv bezbednosti saobraćaja", izjavila je danas Tanjugu portaprol PU Gordana Cvetić.
Nesreća se dogodila 16. januara a P.J je Milanovićevu udario automobilom marke "Punto" na trotorau, dok je šetala petogodišnju ćerkicu.
Policija je protiv P.J, odmah posle uviđaja podnela krivičnu prijavu, podsetila je Cvetić, napominjući da je ovaj slučaj u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

POSLEDNJE REČI MAJKE TROJE DECE PRED SMRT

- Kada sam joj prišao ona je samo krkljala. Vilica joj je bila toliko stegnuta da sam joj jedva otvorio usta da bih joj izvadio jezik. U jednom trenutku je bila potpuno svesna. Tada su počele suze da joj teku niz lice. Rekla mi je: "Joj, Aco, što me ovaj ubi - kaže suprug nastradale žene.

Draganin suprug Aleksandar (30), koji je bio u neposrednoj blizini kada je na njegovu ženu naleteo automobil, posvedočio je da je prizor bio stravičan i da se sve desilo za nekoliko sekundi.

- Čuo sam zvuk automobila koji je išao velikom brzinom i snažan udarac. Kad sam istrčao na ulicu, ćerka je zanemela, a Dragana je nepomično ležala na betonu. Kada sam joj prišao ona je samo krkljala. Vilica joj je bila toliko stegnuta da sam joj jedva otvorio usta da bih joj izvadio jezik. U jednom trenutku je bila potpuno svesna. Tada su počele suze da joj teku niz lice.

Rekla mi je: “Joj, Aco, što me ovaj ubi – kaže suprug nastradale žene. Prema priči očevidaca, Perica J. se zaustavio 50 metara dalje pošto je automobilom oborio ženu.

– Bio sam u potpunom šoku. On mi se bacao na leđa. Bio je vidno pijan. Nisam znao šta ću sa Draganom i u jednom trenutku sam ga verovatno odgurnuo – priča Milanović.

Prema njegovim rečima, ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja ih je prevezla u Dom zdravlja u Jagodinu.

– Dragana je bila svesna. Pričala mi je kako je sve boli i da ne može više da izdrži. S nama je tamo bio i vozač, njemu su izvadili krv, a poslali su i saobraćajca da me ispita zašto sam ga udario?! Nekoliko sati smo čekali neurologa, koja nam je rekla da je Dragana ima lakše povrede. Međutim, pošto se i dalje žalila na bolove, prevezli smo je u ćuprijsku bolnicu. Tamo mi je lekar rekao da je Dragani mozak pretvoren u kašu i da je pitanje vremena kada će umreti – priča Milanović i dodaje da mu je najteže palo što vozaču posle nesreće koju je izazvao nije određen pritvor.

– Nijednog trenutka ga nisu zadržali, a mene su pre mesec dana zatvorili i odredili mi 100 dana zatvora jer sam bez tablica vozio automobil koji sam popravljao drugaru. Plašim se da će ubistvo moje žene proći nekažnjeno – kaže Milanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP