Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POLICIJSKA MAFIJA KRENULA U KONTRANAPAD

Uklanjaju Vučića po istom receptu kao Đinđića!

Autor: Svetlana Vojinović | 19.06.2014 - 14:35:00h | Komentara: 9

Pokušaj da se sin Aleksandra Vučića optuži za tuču na splavu „River”, napad pojedinih medija na Mila Đukanovića i saopštenje grupe policajaca, koja sebe naziva „Socijalno-policijski front”, da može doći do haosa u zemlji, delovi su sinhronizovanog napada čiji je konačni cilj da se premijer Srbije i njegovi najbliži saradnici kriminalizuju i uklone po receptu po kom je uklonjen i Zoran Đinđić, tvrdi za „Alo!” izvor blizak državnom vrhu Srbije.

Premijer na  meti mafije: Aleksandar Vučić

Premijer na meti mafije: Aleksandar Vučić | Foto: Boško Karanović

U toku sinhronizovan atak na državni vrh čiji je cilj da se premijer i njegovi saradnici kriminalizuju u javnosti

Naš izvor tvrdi da iza ovog napada stoji deo srpske policije povezan sa podzemljem, koji uklanjanjem premijera želi da zadrži svoje pozicije i spreči dalje razotkrivanje veza policije i kriminalaca.

- Sve ovo, nažalost, podseća na neke stvari koje su se dogodile 2003. godine, što je i sam Đukanović primetio, aludirajući na atentat na Zorana Đinđića. Vučić je poručio da se ne plaši i da će država biti jača od svih koji pokušavaju da je uruše, pa krili se oni i po policiji - objašnjava sagovornik „Alo!“.

Podsetimo, Đukanović je pre neki dan od strane pojedinih medija bio optužen da „sprema udar na Srbiju“, u čemu je crnogorski premijer prepoznao „rukopis iz 2003. godine“ i upozorio Vučića da su ti napisi, u stvari, usmereni protiv njega. Vučić mu se zahvalio na brizi, potvrdivši da Đukanovićeve tvrdnje „nisu daleko od istine“.

Da u svemu što se dešava velikog udela imaju neke strukture u policiji, govori i jučerašnja oštra reakcija ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića na saopštenje „Socijalno-policijskog fronta“ u kom se izražava strah da bi moglo doći do „nezadovoljstva zaposlenih u MUP-u koje neće moći da se kontroliše“ i koje će „dovesti do ozbiljnih posledica“. Stefanović to saopštenje vidi kao ozbiljnu pretnju državi i pokušaj da se izazove haotično stanje u društvu u trenutku kada ulazimo u korenite i ozbiljne promene unutar policije. Prema njegovim rečima, takve pokušaje „videli smo i pre 12 godina“. Ministar je, međutim, poručio da „država to neće tolerisati“.

- Znam da najveći broj članova svih sindikata policajaca ne misli da na bilo koji način urušava državni sistem - rekao je Stefanović, i dodao da upravo zbog tih ljudi, ali i svih običnih građana, neće dozvoliti da manjina na bilo koji način unese određene nemire u našu zemlju.

Ministar je naveo da je o saopštenju obavestio i predsednika Vlade i direktora BIA, ne bi li oni preduzeli sve dalje potrebne mere i da bi se ispitalo da li postoje neke skrivene namere bilo koga u MUP-u.

Zoran Đinđić i Milo Đukanović

Đukanović i Đinđić bili žrtve istih krugova koji kreću u napad na Vučića | Foto: Branislav Puljević

„Nemojte da se sve slomi na meni, nisam ja sam“ 


Istraga u slučaju „River“ ide ka potpunom raskrinkavanju zavere protiv premijera. Kako „Alo!“ saznaje, policajac koji je potpisao službenu belešku u kojoj piše da je Danilo Vučić pretukao golmana Vladimira Stojkovića pao je na poligrafu, ne želeći da otkrije ko mu je naredio da lažno optuži premijerovog sina.


- On je saslušan po po povratku sa godišnjeg odmora. Pao je na poligrafu. Kada smo ga pitali ko mu je rekao da napiše u belešci da je Danilo Vučić udario golmana i ko stoji iza te zavere, nije želeo da kaže ime. Samo je izgovorio: „Nemojte da se to slomi na meni, nisam ja sam...“ - otkriva izvor „Alo!“ iz bezbednosnih službi.


U prilog tome da je neko pokušao i na ovaj način da kriminalazuje Vučića i njegovu porodicu govori i izjava Stojkovića data policiji po povratku iz Brazila da ga nije tukao Danilo Vučić. Istragom je utvrđeno da je do tuče došlo između golmana i Dejana Kekića, te da je Vučićev sin te večeri od Stojkovića bio udaljen najmanje 50 metara.

Poslednji komentari
  • gargamel Vreme: 19.06.2014 16:10h

    Jel vi to ozbiljno??

  • Miroslav Nikolic Vreme: 19.06.2014 16:39h

    Ma koliko ozbiljno i ostro kritikovao dosta poteza ove Vuciceve Vlade, koji po meni nisu ni malo dobri, toliko s druge strane moralno je da podrzimo sve napore Vicica da uvede red i poredak prvo u MUP i to u sediste MUP, da svu olos i kriminalne bilmeze izbaci iz sluzbe i privede ih pravdi, a potom da izvrsi vrlo opsezno ciscenje sudova od svih bilmezarskih i kriminalnih sudija koji nisu ni malo dostojni da vrse sudijsku duznost, koji itekako umeju zloupotrebiti svoju sudijsku duznost, a mnogo je takvih, jer u protivnom sleduje nam krah i propast. Najveca ludost koja je uradjena je vracanje svih neizabranih sudija u sud, cast izuzecima o koje se veoma ogresio ondasnji VSS, ali neki nikada vise nisu smeli ni prismrdeti sudijskoj duznosti, pa jos da budu predlozeni za predsednike sudova, sto stvarno nema opravdanja, koji sada tuze svoj sud odnosno drzavu za povredu casti i ugleda i traze visemilionsku naknadu nematerijalne stete, a donose krajnje kriminalne presude.

  • Bojan Vreme: 19.06.2014 17:55h

    Koliko se zna Vučić vodi i kontroliše već dve godine sve bezbedonosne snage! Otkud sad tamo umesto svakog reda, neka zavera, pubuna, kad on sve kontroliše i ima apsolutnu vlast. Prema tome on je odgovoran ako ima propusta i niko drugi. Tako da je sve ovo maskarada, cirkus, maskenbal, prevara jeftina za narod. Ako ima neki problem u tim službama i strukturama neka menja, smenjuje, hapsi, što inače voli da radi. Samo da ne priča o nečijoj drugoj odgovornosti.

  • Bata Niš Vreme: 19.06.2014 18:27h

    Dok je Vučiću Stefanović Saliva na mestu Mnistarstra policije ne brinem za njega.Na prvi pogled Stefanović odaje stručnost,kompetenciju i rešenost.

  • Doktor Vreme: 20.06.2014 00:36h

    Ne izmisljajte.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP