Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZORANA MIHAJLOVIĆ:

Uključite se u izgradnju Koridora

Autor: Tanjug | 01.06.2015 - 13:28:00h | Komentara: 1

Potpredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović pozvala je danas sve domaće građevinske kompanije da se jave na javni poziv za izvođača radova na deonici Srpska kuća - Levosoje, na Koridoru 10, i ukazala da je ovo jedinstvena prilika da se domaće firme nađu u ulozi izvođača, a ne podizvođača.

 Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: Oliver Bunić

- Odlučili smo da deonicu Srpska kuća - Levosoje na Koridoru 10 finansiramo iz budžeta i svakog dana možemo da očekujemo raspisivanje javnog poziva i za izvođača i za nadzor. Sam poziv će trajati čitavog juna a u julu očekujem potpisivanje ugovora - rekla je Mihajlović novinarima prilikom obilaska pružnog prelaza u Majuru, kod Šapca.


Ona je poslala poruku svim domaćim građevinskim putarskim kompanijama da se uključe i udruže jer je ovo jedinstvena prilika da ne budu podizvođači nego glavni izvođači.

 - Na celoj deonici Koridora 10 nijedna domaća kompanija nije glavni izvođač radova. Domaće kompanije su svuda podizvođači. Zato pozivam sve da se jave - poručila je Mihajlović.

Projektom je predviđeno da se na deonici južnog kraka Koridora 10, od Srpske kuće do Levosoja izgradi autoput dužine 8,1 kilometar, sa četiri saobraćajne trake i dve zaustavne trake.

U sklopu deonice Donji Neredovac-Srpska kuća-Levosoje projektom je pradviđena izgradnja ukupno 27 armirano - betonskih mostova, od kojih će najduži biti dugačak oko 250 metara.
Poslednji komentari
  • @@@ Vreme: 01.06.2015 22:01h

    Lepo što ste bili u Šapcu.Mnoge ste razočarali,posebno gradnačelnika.Čovek samo što ne plače.Dodite nam opet,da malo pretresete Gradsku upravu-znate i sami kako sve rade po zakonu.Urbanizam Vas čeka.Tu da vidite čuda od zakona.Pa posle krenite redom.Ima tu posla,ima šta i da se vidi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP