Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KAKVA FILMSKA POTERA

Ukradenim sanitetom švercovao Sirijce

Autor: Novosti | 19.12.2014 - 09:24:00h | Komentara: 0

Slobodana M. (21), iz Subotice pripadnici boljevačke saobraćajne policije zaustavili prilikom rutinske kontrole, on pokušao da umakne, a kada su ga sustigli, imali su šta da vide u vozilu.

Hitna pomoć juče  ispred jame Strmosten

Ilustracija

Da je Timočka Krajina tranzitno područje, koje je za krijumčarenje ljudi, zbog razuđenosti terena i blizine granica sa Bugarskom i Rumunijom, bogomdano – odavno nije nikakva novost.
Vest je samo da "šverceri" svakoga dana smišljaju nove načine za prebacivanje ljudi iz Afrike i Azije u zemlje EU, ali ih je, po svemu sudeći, sve nadmašio počinilac, koji je u četvrtak oko devet sati ujutru, pokušao da prokrijumčari 17 Sirijaca u vozilu – hitne pomoći!
kako pišu "Novosti" pripadnici boljevačke saobraćajne policije su na izlazu iz tog grada, prilikom rutinske kontrole, zaustavili vozilo hitne pomoći, beogradskih registarskih tablica.
Vozač je zaustavio auto. Ali, kada su mu saobraćajci prišli, iznenada je krenuo u rikverc i pokušao da se okrene na putu! U toj "egzibiciji", umalo nije povredio organe reda, koji su u poslednjem trenutku uspeli da odskoče u stranu i, pravim, čudom, izbegnu teže posledice.
Vozilo se zabilo u nasip pored puta i tu ostalo "zarobljeno". Vozač je istrčao iz auta i pobegao u nepoznatom pravcu. Ali, pravi šok je usledio kada su saobraćajci otvorili vrata i u vozilu hitne pomoći ugledali – 17 državljana Sirije.

Odmah je organizovana potraga za vozačem, koji je pobegao prema Paraćinu.

Reč je o Slobodanu M. (21), iz Subotice, koji je, kako se ispostavilo, nakon što je pobegao sa lica mesta, uskočio u kamion, koji se kretao magistralnim putem Paraćin-Zaječar.

Sakriven ispod cirade, neopaženo je stigao do autoputa, gde je iskočio iz vozila i stopirao. Nekoliko automobila mu je stalo i povezlo ga, ali je on, na kraju, ipak, uhapšen skoro 300 kilometara od mesta događaja, na deonici puta između Novog Sada i Subotice.

Po nezvaničnim saznanjima "Novosti", vozilo hitne pomoći ukradeno je, pre nekoliko dana, u Novom Sadu i na njega su stavljene beogradske registarske oznake. Sirijci su sprovedeni u boljevačku policiju, gde se čeka prevodilac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP