Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UHAPŠEN

Ukrao mrtvačko vozilo i jurio 120 na sat!

Autor: B. Janačaković | 13.10.2012 - 07:07:00h | Komentara: 0

Policija je uhapsila Branka J. (32) iz Niša zbog krađe „mercedesa“ za prevoz pokojnika u vlasništvu Milana Arsića kojim je u četvrtak uveče ceo sat jurio po Nišu!

U „mercedesu” nije bio pokojnik, već džakovi sa dunjama i orasima koje policija nije pronašla

U „mercedesu” nije bio pokojnik, već džakovi sa dunjama i orasima koje policija nije pronašla | Foto: B. Janačković

Prema rečima pojedinih očevidaca, pogrebnički “mercedes” je viđen kako prolazi Vizantijskim bulevarom brzinom od 120 kilometara na sat, a kradljivac automobila je uhvaćen u Knjaževačkoj ulici, gde ga je zasutavila patrola policije.


Zadržan u policiji


Automobil je nedugo nakon krađe viđen u Ulici Majakovskog, ali je pobegao kada se pojavio policajac pozornik. Policija je uspela da zaustavi ukradeni „mercedes“ kod Osnovne škole “Mika Antić” u Knjaževačkoj ulici, a Branko J., koji je osumnjičen da ga je neovlašćeno uzeo, priveden je i određena mu je mera zadržavanja do 48 časova.

Automobil je ukraden na Bulevaru Nemanjića ispred zgrade u kojoj Arsić živi oko 19.30, nakon što je izašao nakratko i ostavio ključeve u vozilu. Srećom, u autu nije bio pokojnik, već džakovi sa dunjama i orasima koje, za razliku od automobila, policija nije pronašla.

- Vratio sam se iz sela i doneo kući tri džaka sa dunjama i džak oraha. Izašao sam na dva minuta i ostavio ključeve. Čuo sam iz stana kako neko pokušava da startuje automobil, ali nisam posumnjao da je u pitanju moj „mercedes“. Kada sam ponovo izašao ispred zgrade - nema automobila. Isprva sam mislio da se neko šali, a onda sam shvatio da sam pokraden.
On je star, ali je ipak „mercedes“, vredi barem 2.000 evra. Pozvao sam policiju i prijavio krađu - priča Arsić. Komšije su videle na Vizantijskom bulevaru „poslednji taksi“ kako juri poput vetra brzinom od oko 120 kilometara na čas, iz pravca Sremske ka „Merkatoru“.

- Ljudi su prepoznali moj auto jer me znaju u kraju, ali im je bilo čudno što juri toliko brzo. Onda su videli mladića sa kačketom za volanom. Policija je uspela da ga uhvati u Knjaževačkoj, ali dunje i orasi koje sam nosio ženi za kompot i tortu nisu nađeni. Negde ih je istovario u međuvremenu. Nisu nađena ni dokumenta koja je bacio - priča Arsić.

Zanimljivo je da je kradljivac automobila već krao Arsiću automobil za prevoz pokojnika jer „voli da krade mercedese“.
- Pre dve godine, takođe ispred zgrade, ukraden mi je “mercedes” karavan za prevoz pokojnika. Našao sam ga posle četiri meseca u Duvaništu, ostavljenog ispred jedne zgrade. Posle nekog vremena mi je prišao mladić i sam mi priznao da mi je on ukrao auto.
Rekao je da to radi jer voli da krade “mercedese”. To je isti mladić koji je i sada ukrao ovaj “mercedes”. Ne poznajem ga i nismo ni u kakvoj zavadi. On izgleda to jednostavno voli da radi - objašnjava Arsić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP