Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PARTIZAN U PROBLEMU:

Umalo štrajk igrača pred put u London!

Autor: Sport | 25.11.2014 - 09:00:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana zapretili su da neće trenirati pred utakmicu Lige Evrope, zbog čega je deo Upravnog odbora urgentno došao u "Zemunelo".

U Humskoj već  mesecima ne  isplaćuju radnike

Problemi u Humskoj  | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Fudbaleri Partizana svoj deo posla obavili su kako treba, za vikend su zabeležili novu prvenstvenu pobedu, napravili "lepih" šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i stvorili sve uslove da se u London krene u lepom raspoloženju.
Ovog puta zatajila je Uprava kluba, koja nije uradila svoj deo posla, odnosno ispunila data obećanja vezana za isplatu zarada igračima.

"Sport" piše da je zbog toga, kada je dobio informaciju da se ekipa sprema za novi štrajk, predsednik crno-belih Dragan Đurić, u društvu još nekoliko članova Upravnog odbora, urgentno posetio Trening centar "Zemunelo" i obavio razgovor sa prvotimcima. List navodi da je Đurić poručio igračima da će deo novca dobiti posle utakmice sa Totenhemom, koja je na programu u četvrtak i meča sa Novim Pazarom, koji bi trebalo da bude odigran u nedelju, ako ne bude otkazan.

"Ledara"
Koliko je situacija u Partizanu alarmantna, najbolje svedoči podatak da su se fudbaleri Partizana pre utakmice sa Napretkom pripremali u hladnim svlačionicama. Otuda se prvotimci nisu ni tuširali posle utakmice, kako ne bi došlo do narušavanja zdravlja igrača pred važne mečeve u završnici jesenjeg dela sezone, piše "Sport".

Fudbaleri Partizana nadigrali su Napredak u nedelju (3:1), a onda napravili dogovor da obustave rad (čitaj: treninge) od ponedeljka ujutru, ukoliko Uprava ne ispuni data obećanja. Upozorenje je stiglo i do vrha kluba, pa se Đurić, u društvu Ratomira Babića i Mileta Jovičića pojavio u Zemunu. Razgovarali su sa dvojicom najiskusnijih, Sašom Ilićem i Dankom Lazovićem.

Trening je bio zakazan u 11 časova, a ekipa je u opremi čekala ishod razgovora, koji nisu završeni onako kako su prvotimci očekivali, jer je njihov zahtev bio da im novac bude isplaćen pre odlaska u Englesku, dakle do četvrtka. Sve što su Ilić i Lazović, piše "Sport", uspeli da izdejstvuju je novi sastanak sa čelnicima posle meča sa Novim Pazarom, što su i preneli ostatku ekipe, pa je posle kratkih konsultacija odlučeno da trening, ipak, bude održan.

Počeo je sa 15 minuta zakašnjenja...

Ekipa Partizana i ovog puta, očigledno, uvažila je probleme u kojima se nalaze čelnici i stavila klub na prvo mesto.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP