Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKANDAL DIREKTORA KRUŠEVAČKIH OSNOVNIH ŠKOLA

Umesto odlikaša, deca „budža” kod Novaka!

Autor: S. Milenković | 20.11.2013 - 22:00:00h | Komentara: 7

Direktori kruševačkih škola propisno su se obrukali! Umesto da na finale Dejvis kupa pošalju najbolje đake iz svojih škola, oni su u „Kombank arenu” poslali decu svojih kolega i prijatelja, a neki i svoju decu!

Gradonačelnik Gašić ispraća đake na put za Beograd

Gradonačelnik Gašić ispraća đake na put za Beograd

- Moj sin je odličan učenik i vrstan sportista. Školi je doneo desetine medalja, a sada su ga zaobišli. Išao je sin jedne direktorke koji nije u stanju da preskoči kozlić i sin gradskog odbornika Gorana Radomirovića, koji je odličan đak, ali u njegovom odeljenju ima boljih učenika - ogorčena je majka šestaka koji ide u Osnovnu školu „Vuk Karadžić”.


Snežana Stefanović Milanović, direktorka Osnovne škole „Jovan Popović”, u Beograd je poslala svoju ćerku i decu svojih kolega.

- Bilo je jako teško izabrati desetoro najboljih. Neki nisu bili zainteresovani da idu. Na kraju smo se odlučili za učenike šestog, sedmog i osmog razreda.
Među njima je bila i moja ćerka. Mirne savesti sam se saglasila sa tim predlogom jer je zaista zaslužila kao i deca naših nastavnika koji su među najboljima. Nisam zloupotrebila položaj - tvrdi Snežana Stefanović Milanović.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Bratislav Gašić, gradonačelnik Kruševca, koji je uložio 300.000 dinara svojih para da bi najbolji učenici uživo gledali Noleta i ekipu, ljut je i razočaran.


- Obavešten sam od strane mnogih roditelja da moja želja o odlasku deset najboljih učenika iz svake škole na finale Dejvis kupa Srbija-Češka nije ispoštovana. Na spisku su se našla deca direktora, nastavnika, prijatelja i slično, što znači da je zloupotrebljen moj najiskreniji motiv da nagradim najbolje đake.
Ovo bih mogao da prihvatim samo u jednom slučaju, da su njihova deca zaista najbolji učenici, ali to očigledno nije bio slučaj. Ovo iskustvo nas opominje da, ukoliko organizujemo slične akcije, u narednom periodu izvršimo i maksimalnu kontrolu i proveru ispunjenja uslova koje smo postavili - kaže Gašić.
Poslednji komentari
  • Bobo Vreme: 21.11.2013 01:07h

    Nije prvi put da prozvana direktorka koristi maksimalno usluge za sebe i svoju porodicu u svim mogucim ponudama a narocito u turistickim gde lobiranjem sa turistickim agencijama godinama unzad obezbedjuje letovanje i zimovanje. Gasic treba ozbiljno da se ukljuci u proveru i odabir tih odlikasa koji su placeni njegovim novcem.

  • tihivuk Vreme: 21.11.2013 08:39h

    Nije to skandal to je nasa svakodnevica.Normalni ljudi ce da se cene i uspevaju u "ovoj drzavi???" samo (malo) sutra.

  • Kekec Vreme: 21.11.2013 08:58h

    A ja se pitam: ko je izbaksuzirao?

  • jovica Vreme: 21.11.2013 11:52h

    Ovo nije novinska vest, ovo je svakodnevnica zivota Srbije. Novinska vest je: NAJBOLJI UCENICI, STVARNO NAJBOLJI, KOD NOVAKA. Nesto ne verujem da ce se to desiti dok traje Novakova karijera!

  • Velko Vreme: 21.11.2013 13:16h

    NIŠTA ČUDNO. To je Srbija danas. Erozija morala. Kada ovako radi prosvetna "elita" šta očekivati od ostalih. Samo gore. Ali po onoj narodnoj " Riba smrdi od glave".

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP