Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

IZDALO GA SRCE

Umro deda
Save Miloševića
koji mu je ubio oca!

Autor: Ekipa Alo! | 30.10.2012 - 22:56:00h | Komentara: 2

Deda proslavljenog fudbalera Savo Milošević preminuo u kazneno-popravnom zavodu „Foča“. Tamo je izdržavao sedmogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva sina Stevana, prenose "Večernje Novosti."

Savo Milešević sa dedom

Savo Milošević sa dedom | Foto: ALO!

U Kazneno-popravnom zatvoru u Foči, u ponedeljak, kasno po podne, umro je Savo Milošević iz Johovca, kod Bijeljine, koji je u tu ustanovu doveden iz Okružnog zatora u Bijeljini, na izdržavanje sedmogodišnje robije, zbog ubistva sina Stevana (58), 8. juna prošle godine, u porodičnoj kući, sa dva hica iz „krateža“.

SAHRANA

Savo Milošević će, kako saznaju Novosti, biti sahranjen u sredu na groblju u selu Johovcu, gde će biti održano opelo i gde će njegovi posmrtni ostaci biti direktno dovezeni iz fočanske kaznionice.

Od tada je Milošević bio u pritvoru, gde je dočekao prvostepenu presudu Okružnog suda u Bijeljini, kojom je osuđen na devet godina, ali mu je, u međuvremenu, Vrhovni sud RS, smanjio kaznu na dve godine. Suđenje je, u jednom delu, bilo odloženo na neodređeno vreme, jer je starac bio na veštačenju i lečenju u specijalizovanoj zdravstvenoj ustanovi.

Nakon toga, veštaci su ocenili da je sposoban za suđenje. Čim je, nedavno, presuda postala pravosnažna, upućen je na izdražavanje kazne u Foču, gde ga nisu čestito stigli da upoznaju ni osoblje ni drugi osuđenici. Starca je, pored ostalog, izdalo srce.

Savo Milošević na sahrani

Savo Milošević na sahrani svog oca| Foto: Nebojša Marković

Savo Milošević, inače deda istoimenog proslavljenog srpskog fudbalera, kad se otreznio u pritvoru, posle ubistva sina, na dan njegove sahrane, pred zatvorskim cimerima se kajao, uz silne suze, ali je ipak, na suđenju rekao da „nije kriv“. Dan nakon ubistva sina, koji mu je tog dana brao trešnje i molio ga da ih jede zbog zdravlja, u Policijskoj stanici u Janji, kako se moglo čuti, jednom od najbližih srodnika ubijenog rekao je „da se ne kaje“.

Savo Milošević na sahrani

Savo Milošević ispred kuće pred polazak na groblje | Foto: Nebojša Marković

Mislilo se, međutim, da se, zaista, pokajao. Nekoliko dana kasnije označio je rakiju kao glavnog krivca. Ispostavilo se na sudu da nije negirao krivicu što je usmrtio sina jedinca sa kojim je zajedno živeo i koji mu je, kako kažu upućeni, ugađao baš u svemu.

Poslednji komentari
  • duda Vreme: 31.10.2012 10:22h

    A zasto ubici da se odrzi opelo? Jel to zato da bi popovi zaradii u sto u najvecem slucaju i jeste razlog...

  • АБЦДЕ Vreme: 31.10.2012 19:43h

    Сваком правослацу, који је крштен у СПЦ, а није самоубица, па макар био убица, приликом укопа, ако је он то изразио за живота, или ако тако породица тражи, чита се ОПЕЛО...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP