Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

„ELEKTRODISTRIBUCIJA“

Uporne neplatiše s juga

Autor: B. J. | 05.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Da je premijer Aleksandar Vučić, koji je pre nekoliko dana u Skupštini Srbije tražio da stanovnici Bujanovca i Preševa počnu redovno da plaćaju struju, i te kako znao o čemu govori, pokazuju i fotografije do kojih je došao „Alo!“, a koje svedoče o mukama „Elektrodistribucije“ sa neplatišama u ovim opštinama.

Polupani  strujomeri...

Polupani strujomeri...

Kako su radnici EDB-a već odavno odustali od strujomera u domovima, jer ih je bilo nemoguće očitavati, oni su već neko vreme postavljeni na bandere u ulicama. Ipak, neplatiše u bujanovačkom naselju Veliki Trnovac i preševskoj Oraovici su našle načina i da tome doskoče, jer su nonšalantno obili ormariće i polupali strujomere.

„Alo!“ je došao i do fotografije iz Velikog Trnovca gde je pre nekoliko dana E. S, koji se na divlje ponovo sam priključio jer su mu zbog dugovanja isključili struju, metalnom šipkom napao ekipu EDB-a i polupao im službeni automobil, ali su uspeli da pobegnu.
Poslednji komentari
  • Aleksandar Vreme: 05.08.2014 09:07h

    A koliko samo takvih ima u BGD-u. Pa ovi iz velikog Trnovca su male bebe. Pa samo jedan zasticeni pripadnik manjine u BGD-u, a zna se koji su napravi toliko stete. A da nepricamo o Kaludjerici.Tako da EDB pocisti prvo BGD i okolinu pa nek ide dalje.

  • Anja Vreme: 05.08.2014 14:06h

    I tako decenijama jos iz Titovog vremena i sada kao da za to prvi put cujemo. Da je samo struja nego i sve ostalo, kompletne komunalije, registracije automobila, nevraceni krediti, besplatne gradske voznje, besplatni udzbenici, besplatno ucenje stranih jezika, a ja sam za svoje dete i za svoje domacinstvo svemorala da placam i niko me nije pitao da li imam novca ili ne,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP