Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LAGAO ZA POMOĆ U POPLAVAMA

Uroš Mišić zbog laži razbesneo "delije"!

Autor: Blic | 24.05.2014 - 19:59:00h | Komentara: 1

Uroš Mišić ne samo što je pre dva dana slagao sud da pomaže nastradalima u Obrenovcu nego se čak i ne nalazi u zemlji, nezvanično saznaje “Blic”.

Za razliku od brojnih navijača Crvene zvezde koji su prošle nedelje pritekli u pomoć spasiocima u poplavljenim područjima širom Srbije, Uroš Mišić je u najvećoj prirodnoj katastrofi koja nas je zadesila u poslednjih 120 godina video pogodnu priliku jedino da opravda svoj nedolazak na suđenje.

Ipak se  tukao:  Uroš Mišić

Uroš Mišić | Foto: A. Stanković 

Dokaz da je Mišić nedavno zaista prešao preko srpske granice je i to što nije znao da od srede u izgradnji bedema i u evakuaciji ugroženog stanovništva nigde u Srbiji više ne učestvuju pripadnici Gorske službe spasavanja. Kada je ta služba prekjuče krajnje iznenađeno demantovala njegov izgovor da im je pomagao, postalo je jasno da Mišić - ili barem njegova odbrana - ne govori istinu.

Ovo je razljutilo dobar deo Zvezdinih fanova, koji su u toku jučerašnjeg dana svojim revoltiranim komentarima na društvenim mrežama i novinskim sajtovima poručili da Mišića više ne smatraju “delijom”. Da je krajnje vreme da zvezdaši shvate da su džabe svuda naokolo tražili “pravdu za Uroša”, smatra i kriminolog Zlatko Nikolić:

- Ako ništa drugo, njegove postupke bi trebalo da osude zbog sebe, jer im je valjda dosta prljavih igrača koji se kriju iza statusa navijača, a bave se kriminalom. Krajnje je vreme da dođe do raslojavanja, te da se napravi razlika između pravih navijača i huligana. S druge strane, ne bi me čudilo ni da je Mišić samo postupio po savetu svog advokata - kaže Nikolić.

Zvezda i „delije” spremni za spektakl

"Delije" | Foto: Aleksandar Dimitrijević 

Uroša Mišića, koji je u sredu izostao sa suđenja za učestvovanje u tuči koju je, prema slovu optužnice, u beogradskom klubu “Plastik”, u februaru prošle godine, prethodno i izazvao, na sledeće ročište najverovatnije će dovesti policija.
Ukoliko zbog nepojavljivanja na sudu pod lažnim izgovorom sud ovom huliganu sklonom lošem laganju ne odredi pritvor, njemu će biti izrečena mera prinudnog dovođenja, budući da zakon ne predviđa nijednu drugu sankciju.

Iako je sud Mišićevom advokatu Borivoju Boroviću pre dva dana ostavio rok u kom bi trebalo da dostavi dokaze za Mišićeve tvrdnje, ostaje nedoumica na koji način bi on uopšte mogao da dokaže svoj navodni humani gest.

Pošto su njegove navode negirali i Gorska služba spasavanja i policija, Mišić bi svoje prisustvo u Obrenovcu, umesto na sudu, mogao da dokumentuje jedino nekom fotografijom. Međutim, s obzirom na naprednu tehnologiju, lako bi se utvrdilo da li je u pitanju lažni snimak, pa je vrlo verovatno da se Mišić neće ni baviti dokazivanjem, već će se u Palati pravde 30. juna jednostavno pojaviti u pratnji policije. 
Poslednji komentari
  • VladimirR. Vreme: 25.05.2014 00:09h

    Ajmo sada ''PRAVDA ZA UROŠA''! Ali stvarno, pravda!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP