Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KOLEGE I PRIJATELJI ISPRATILI SVETOMIRA ŠEŠIĆA ŠELETA

Usniju pridržavali
na sahrani supruga!

Autor: D. Petrović | 02.08.2013 - 16:32:00h | Komentara: 3

Slomljena od tuge, pevačica Usnija Redžepova juče se uz veliku podršku, familije, prijatelja i brojih kolega oprostila od voljenog supruga, muzičara Svetomira Šešića Šeleta, na Centralnom groblju u Beogradu. Tačno u 13 časova, juče je na Centralnom groblju počelo opelo istaknutom estradnom muzičaru i suprugu poznate pevačice, a ispred kapele okupla se brojna rodbina, kao i kolege poznatog para.

Usnija Redžepova

Neutešna: Usnija | Foto: Oksana Toskić

 

Redžepova je klonula od tuge,
pa su morali da joj pomognu
da hoda u posmrtnoj povorci

Podršku svojoj prijateljici među prvima je pružio Predrag Živković Tozovac, koji je sa partnerkom izjavio saučešče Redžepovoj. Zbog prevelike tuge koja ju je zadesila, Usnija je s poteškoćama pratila pogrebna kola, te su je prijatelji pridržavali. A među koleginicama koje su je tešile bile su i Lepa Lukić, Goca Lazarević, Nada Topčagić i Dragica Radosavljević Cakana, Izvorinka Milošević, Lana Toković i druge. S malim zakašnjenjem na sahranu je stigla i Merima Njegomir, koja je odmah po dolasku Usniju nekoliko minuta grlila i tešila. O preminulom Šeletu, njegovi prijatelji i kolege imali su samo reči hvale, pa ga je Predrag Živković Tozovac opisao kao veoma dobrog čoveka sa kojim je proživeo lepe trenutke.
- Za Šeleta nemam toliko dobre reči koliko je on dobar čovek. Odličan muzičar, kolega, suprug, drug. O meni je imao mišljenje koje ni ja sam nemam o sebi. Celo naše druženje je bila anegdota - ispričao je Tozovac na ispraćaju supruga Usnije Redžepove.

Usnija i Svetomir venčali su se 1978. godine i nisu imali dece. Umetnik je preminuo 30. jula u Beogradu nakon kraće borbe sa kancerom pankreasa.
Poslednji komentari
  • Majuška Vreme: 02.08.2013 22:17h

    Od kada se na sahranu pravoslavca, hrišćanina, dolazi u belom, šarenom i polugolo? Paradiranje sa kičem, neukusom i neprimerenom odećom samo pokazuje kućno i gradjansko (ne)vaspitanje! Bez obzira na vrućinu, Lepa Lukić je jedina dostojanstveno obučena, a Goca Lazarević kao da je pošla na plažu, a ne da izjavi saučešće dugogodišnjoj koleginici. Neka ih je sram odeće i ponašanja, još su i zakasnile na sprovod.

  • mina Vreme: 03.08.2013 07:48h

    Pa sta ste drugo ocekivali od kafanskih pevaljki ,saucesce Usniji.

  • Cana Šešić-Obradović Vreme: 16.08.2013 12:56h

    Ja sam Svetina sestra od rođenog strica Predraga,njegovog voljenog čike.Pridržavala sam Usniju,tuga nam je velika.Moj brat je bio vrstan,retko talentovan muzičar,velika duša,veliki čovek,poštovan i cenjen od svojih kolega.Mnogima je pomogao da krenu putem muzike.Ne bi nikom zamerio ništa niti je od koga što tražio ni ogovarao.Bio je iznad ljudske niskosti,velik,velik.Ostala nam je velika praznina u duši,ostala nam je njegova Usnija.NJegova ljubav.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP