Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

JOŠ JEDNA PORODIČNA „MUKA“ JORGOVANKE TABAKOVIĆ

Uvalila zeta u diplomatiju!

Autor: E. A. | 05.02.2015 - 15:40:00h | Komentara: 6

Na videlo je izašla još jedna “žrtva” koju je Jorgovanka Tabaković prinela od kada je guvernerka Narodne banke Srbije. Njen zet Nemanja Sekicki, iako je bez ikakvog iskustva, a po najmanje diplomatskog, dobio je posao bez konkursa u ambasadi Srbije u Rimu, saznaje “Alo!”.

Nemanja Sekicki, koji je oženjen guvernerkinom ćerkom Ivanom, bez ikakvog iskustva i konkursa dobio posao u ambasadi Srbije u Ri

Nemanja Sekicki, koji je oženjen guvernerkinom ćerkom Ivanom, bez ikakvog iskustva i konkursa dobio posao u ambasadi Srbije u Rimu

Sekicki, koji je oženjen guvernerkinom starijom ćerkom Ivanom, dobio je zvanje drugog sekretara ambasade 2012, iste godine kada je i Jorgovanka Tabaković izabrana za mesto prvog čoveka centralne banke. Da je Nemanja Sekicki zaista na ovoj funkciji potvrđuje i zvaničan sajt srpske ambasade u glavnom gradu Italije, na kojem je među osobljem navedeno i njegovo ime.

Vooolare, kaantaree... Nije znao čak ni italijanski: Nemanja i Ivana

Vooolare, kaantaree... Nije znao čak ni italijanski: Nemanja i Ivana


Zahvaljujući ovom diplomatskom angažmanu, koji je neiskusnom Sekickom u njegovim 30. godinama bukvalno pao u krilo, Jorgovankina ćerka, inače dizajnerka, i unuče skućili su se u Rimu i još nemaju nameru da menjaju lokaciju. Radosti diplomatskog života u Italiji porodica Sekicki često pokazuje i na fotografijama koje diplomata početnik postavlja na društvenim mrežama.

Praznik u Rimu

Praznik u Rimu


- Taj Sekicki je u MSP došao 2012. kada je ministar bio Ivan Mrkić. Za poziciju drugog sekretara ambasade u Rimu nije bilo nikakvog konkursa, pošto je Mrkić iskoristio diskreciono pravo da ga direktno pošalje na tu funkciju, a da vam ne pričam da nije znao ni italijanski jezik. Tako je i guvernerkin zet, zahvaljujući svojoj uticajnoj tašti, postao jedan od mnogih koji su bez kvalifikacija dobili posao u diplomatiji - ispričao je naš izvor iz MSP-a.

Nemanja Sekicki

Nemanja Sekicki


Iako je ubeđivala javnost da njena deca imaju jednake šanse, u medijima je prošle godine procurilo da je i njena mlađa ćerka Milena koristila vanredne državne beneficije. Njoj je odobreno da koristi službeni automobil Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za odlazak iz novog Sada na predavanja na master studije u Beogradu.

- Moja ćerka Milena je doktor stomatologije, radi u RFZO, prošla je sve stepenike i sada radi kao pomoćnik direktora Filijale za Južnobački okrug. Za to ju je kvalifikovalo njeno obrazovanje, rad i zalaganje - reagovala je tada governerka na, kako je rekla, zlonamerne napise i zatražila da njena deca imaju jednaku šansu kao i sva druga.
Do komentara guvernerke juče nismo uspeli da dođemo jer nije odgovarala na pozive.
Poslednji komentari
  • saj Vreme: 05.02.2015 07:38h

    ova je zrela za pedalu..vucicu sta cekas????

  • bogoljub Vreme: 05.02.2015 16:04h

    Šta šta čeka? Pa on je i postavio. Narikača radikalska, stručnjak ekonomijom, završenom u Prištini. Lud je ovaj Narod kome poverava, svoje živote i budućnost. Sve same secikese i alavi.

  • gaga vuk Vreme: 05.02.2015 16:30h

    A stan koji je kupila cerci pod Razvojne banke u Fruskogorskoj ulici i to upola cene, o tomr niko nesme da progovori, kad tad sve se dozna

  • mima Vreme: 05.02.2015 18:31h

    Nema tu niceg novog i ovi rade isto sto su radili i oni bivsi. Svi su oni isti, nazalost!

  • hajnehaj Vreme: 05.02.2015 19:07h

    Sleduje je k"o i sve druge "zaslužne" građane!Npr čeda nije imao ni 0.5% biračkog tijela, pa je bio u vladi, "kupio" nekoliko fabrika,........., ali je bio "prvoborac" . Eeeeee, dok svi unovče svoj svaki potez Srbija će ostati gola ko lipa!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP