Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

INSTITUT ZA TRANSFUZIJU KRVI

Uzbunjivači pred otkazom zbog intervjua datog „Pištaljci”!?

Autor: Ekipa Alo! | 16.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Uzbunjivači iz Instituta za transfuziju krvi Srbije Dragan Trbojević i Rade Cvetanović, koji su pod zaštitom Agencije za borbu protiv korupcije, dobili su upozorenje pred otkaz zbog intervjua koje su dali antikorupcijskom portalu „Pištaljka“!?.

Institut za transfuziju krvi

Institut za transfuziju krvi

U upozorenju o postojanju razloga za otkaz ugovora o radu koji je potpisala direktorka Instituta Snežana Jovanović Srzentić navodi se da su Trbojević i Cvetanović „pisanim materijalima i nastupima u javnosti, a posebno stavljanjem raznih neistina na sajt ‘Pištaljka’” narušili ugled Instituta „koji je institucija od posebnog značaja“.

Uzbunjivačima je ostavljen rok od 10 dana da se izjasne o navodima iz upozorenja. „Pištaljka“ je prethodno objavila nekoliko tekstova o sumnjivim javnim nabavkama Instituta i činjenici da se krv davalaca kontroliše aparatima koji nisu namenjeni za tu upotrebu. „Pištaljka“ navodi i da ovo nije prvi put da rukovodstvo Instituta pokušava da se osveti uzbunjivačima.
U otvorenom pismu prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću i ministru pravde Nikoli Selakoviću, udruženje Doktori protiv korupcije zatražilo je hitnu zaštitu ovih uzbunjivača.
Poslednji komentari
  • alexsandra Vreme: 16.01.2014 12:32h

    Srbiji nedostaje jos 20 zatvorskih ustanova da bi pozatvarala sve korumpirane direktore iz javnog sektora, moj predlog je ;posaljite ih bez znanja javnosti u rudarka okna na dubinama isod 500 m pod zemljom da se navikavaju na nju posto se kunu da najvise vole zemlju srbiju, a na njihova mesta zaposliti mladi kadar skolovan na drzavnim univerzitetima a ne mega trendu.

  • momazver Vreme: 16.01.2014 12:41h

    Neki mali *hivic*, napao Zavodcic

  • lazar o. Vreme: 17.01.2014 18:18h

    Pa te transfuzije treba dobro procesljati. Direktori menjaju stranke i rade kako hoce. Sve transfuzije su trenutno u nekoj semi? Srzenticku stitio Djilas , Vesnu Knezevic u Nisu, Zoran Perisic, Novi sad, svi po malo.,i sta kriva PISTALJKA? Teraju silu,prete narodu i pune dzepove.Da , bas tako .Aparati praistorijskii ali dobar procenat. MInistarko GDde si? Perisa gde Vam je?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP