Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NE HAJE ZA OČAJNE STAZE

UŽIVA U KOMFORU: Direktor Hipodroma kao Luj XIV!

Autor: J. Jokanović | 12.03.2015 - 16:00:00h | Komentara: 1

Dejan Vujičić, v. d. direktora „Hipodrom Beograd“, uprkos propisanim merama štednje, galantno je odrešio kesu, i to da bi renovirao kancelarije!? Možda to i ne bi bilo čudno da ovo javno preduzeće posluje sa plusom u kasi, ali sam Vujičić je prilikom preuzimanja preduzeća u julu prošle godine izjavio da je zatekao minus od 15 miliona dinara. Osim toga, organizovanje trka, od čega hipodrom živi, dovedeno je u pitanje zbog veoma lošeg stanja staza.

Utripovao da je  francuski kralj: Dejan Vujičić kao Luj XIV

Utripovao da je francuski kralj: Dejan Vujičić kao Luj XIV

Iako su kancelarije upravne zgrade, tvrde upućeni, bile u sasvim pristojnom stanju, Vujičić je samovoljno rešio da renovira 300 kvadrata ovog prostora bez ikakve potrebe. Dodato je nekoliko pregradnih zidova, iako zaposlenih ima svega 16, okrečene su sve prostorije, zamenjena vrata i stavljen moderniji nameštaj. Tako, umesto da radi na nameni objekta, direktor Vujičić pravi sebi komfor.


Bez objašnjenja


Ovim povodom samo kontaktirali i sa Dejanom Vujičićem, koji nije negirao da je dao novac za renoviranje upravne zgrade, a na pitanja da li je to bilo neophodno, ko je doneo odluku o tome, odakle novac za to s obzirom na dugovanje i o kojem iznosu je reč, nismo uspeli da dobijemo odgovore. Sve što je Vujičić odgovorio je da je reč o zlonamernim komentarima. Inače, „Alo!“ je o Vujičiću već pisao u novembru, kada je službenim autom odlazio u izlaske po beogradskim splavovima i to pravdao „službenim“ razlozima.

- Danima sam apelovala da se popravi parkur za preskakanje jer je ograda bila polomljena, što nije bezbedno, pa mogu da se povrede i konj i jahač. Prilikom jednog treninga sam i sama pala, a konj je pobegao na ulicu jer nema čuvara na kapiji.

Staze su zapuštene, u katastrofalnom stanju, ljudi koji drže konje sami održavaju boksove da ne bi propali. Nema elementarnih uslova za ovaj sport, a on besni i kupuje nov nameštaj - kaže jedna od korisnica, na koju je Vujičić nasrnuo kada mu se obratila sa primedbama. Međutim, ovo nije jedini primer samovolje i bahatosti direktora Vujičića.


- Nema kome ne preti otkazima. Zaposleni strahuju od tog čoveka, niko ne sme da mu se suprotstavi. Menja pozicije, stalno vrši sistematizaciju i tako priprema ljude za otkaz. Njegovim iživljavanjima i bahatosti nema kraja - kaže dobro obavešteni izvor „Alo!“.

Reč je o  zlonamernim  komentarima, nemam šta da dodam: Dejan Vujičić

Reč je o zlonamernim komentarima, nemam šta da dodam: Dejan Vujičić

Zaveo diktaturu


Da je Dejan Vujičić zaveo diktaturu, prisvojivši „Hipodrom Beograd“ kao da je njegovo vlasništvo, potvrđuje informacija do koje je došao „Alo!“ iz dobro obaveštenog izvora. Jedna korisnica je doživela nesvakidašnju neprijatnost kada je u oktobru uplatila mesec dana korišćenja „Hipodroma“, ali pošto je vreme bilo loše i staze nisu mogle da se koriste, rešila je da povuče novac i sačeka lepše dane. Vujičić joj je rekao da to ne čini, na šta se ona oglušila. Kada je nedavno ponovo došla da uplati novac, na blagajni su samo slegli ramenima, poručivši joj da ne može, jer je tako naredio direktor! Profesionalno, nema šta!

Poslednji komentari
  • nesa Vreme: 12.03.2015 16:22h

    Hipodrom je umro oktobarskom revolucijom, tada su razni indijanci i politicke poglavice preuzele sve u svoje ruke, tako je i dan danas. U vreme najgorih sankcija, hipodrom je funkcionisao, kladionica radila, gospodin Raznjatovic donosio iz francuske tikete za kladionicu. ma, glupo je uopste pisati o tom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP