Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NA DNEVNOM REDU I "TAMARIN ZAKON"

Vanredno zasedanje skupštine zakazano za sredu!

Autor: Beta | 14.02.2015 - 12:24:00h | Komentara: 0

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je za sredu, 18. februara, u 10.00 sedmo vanredno zasedanje parlamenta u 2015. godini na zahtev Vlade Srbije, sa devet tačaka dnevnog reda.

Kako je danas saopšteno iz kabineta predsednice skupštine, na dnevnom redu biće Predlog izmena Zakona o zaštiti od požara, poznat kao "Tamarin zakon".

Poslanici će razmatrati i Predlog zakona o oružju i municiji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Ruske Federacije o readmisiji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Belorusije, o saradnji u borbi protiv kriminala.
Na dnevnom redu biće takđje Predlog zakona o potvrđivanju Memoranduma o razumevanju o institucionalnom okviru Inicijative za prevenciju i spremnost u slučaju katastrofa za region Jugoistočne Evrope, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma izmedju Vlade Srbije i Vlade Madjarske o saradnji i uzajamnoj pomoći u slučaju katastrofa.
Skupština će razmatrati i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rumunije o otvaranju međunarodnog graničnog prelaza Jaša Tomić- Fenj, na srpsko-rumunskoj granici.
Na dnevnom redu biće i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rumunije o otvaranju međunarodnog graničnog prelaza Vrbica â Valkanj, na srpsko-rumunskoj granici i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rumunije o otvaranju međunarodnog graničnog prelaza Nakovo - Lunga na srpsko-rumunskoj granici.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP