Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TUGA

VAPAJ TIJANINE SESTRE: Molim se za Tiću, srce mi kaže da je živa!

Autor: Kurir | 05.08.2014 - 11:08:00h | Komentara: 0

Vreme od Tijaninog nestanka njena starija sestra Saška provodi u nadi da će se ona što pre vratiti. Uglavnom je okružena njihovim zajedničkim prijateljima, koji su se pokazali kao pravi “drugari za ceo život“.

Tijana i Saška Jurić

Tijana i Saška Jurić

Prošlo je deset dana kako policija, Interpol, Žandarmerija intenzivno tragaju za nestalom Tijanom Jurić (15) iz Subotice, kojoj se u noći 26. jula gubi svaki trag.
Policija je povodom ovog slučaja zvanično saopštenje javnosti uputila samo jednom, a ministar Nebojša Stefanović posetio Bajmok. Za Tijanom traga cela Evropa. Njena slika putem društvenih mreža obišla je čitav svet.
Tijanini drugovi i drugarice uputili su pismo Tomislavu Nikoliću, predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, predsedniku Vlade Republike Srbije i ministru policije Nebojši Stefanoviću sa molbom da „učine sve što je u njihovoj moći da se nastavi i ne odustaje od potrage za Tijanom Jurić.
Vreme od Tijaninog nestanka njena starija sestra Saška provodi u nadi da će se ona što pre vratiti. Uglavnom je okružena njihovim zajedničkim prijateljima, koji su se pokazali kao pravi “drugari za ceo život“. Danima i noćima oni se ne razdvajaju jedni od drugih, tek na momenat, jer vreme brže prolazi kada su zajedno.
- Kada se približi “duboka noć“, polako me hvata panika, jer onda shvatim da ću ostati sama. A, ja to ne želim! Nikada nisam bila sama. Tijana je uvek bila pored mene. Znala sam da će doći, da ćemo biti zajedno. Ona je moja sestra i ja ne mogu da zamislim nijedan dan bez nje. A prošlo je već deset kako je nema. Predugo. Srce mi kaže da je ona živa - priča Saška.
Tijana je, kaže njena sestra krhka i nežna. Ona je dete anđeoskog lica i glasom “slavuja”. Ona je osoba od poverenja. Svako je mogao da joj se poveri i da bude siguran da ona to nikome neće odati. Iako su obe izuzetno muzikalne i talentovane, Saška nikada nije želela da se muzički usavršava.
- Za razliku od mene, koja pevam samo za svoju dušu, Tijana je pevala uvek i svugde. Ovih dana neprestano pevam pesmu “Lutka” grupe S.A.R.S. jer me podseća na moju sestru. Tijana je upisala srednju muzičku školu, smer violončelo i etnomuzikologiju. Donela je mnogo nagrada sa republičkih i međunarodnih takmičenja - kaže njena sestra.
Najviše je, kaže boli, kada čuje grmljavinu a ne zna gde je i sa kim je Tijana. Zna koliko se ona plaši nevremena.
- Nedostaje mi njen zagrljaj. Nedostaje mi da mi se uvuče u krevet i da se prekrijemo preko glave kada čujemo grmljavinu. Molim Vas, vratite nam je živu i zdravu. Ona nikada nikome nije nanela zlo, nije rekla ružnu reč. Nije zaslužila sve ovo što joj se dešava. Nijedno dete ne zaslužuje da bude otrgnuto iz svoje porodice i zagrljaja najmilijih - kaže kroz vapaj Saška.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP