Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DOBRA VEST

Večeras akcija suzbijanja komaraca

Autor: beoinfo | 18.08.2014 - 17:22:00h | Komentara: 2

Sekretarijat za zaštitu životne sredine večeras će sprovesti akciju suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje na teritoriji Beograda.

Komarac

Pojedoše nas ove godine... | Foto: Shutterstock 

 Akcija će biti organizovana na sledećim lokacijama: Blok Braće Marić, kompleks Grge Andrijanovića (između Pančevačkog, Zrenjaninskog puta i kanala Kalovita), kompleks Branka Momirova, Partizanski blok 1, Zrenjaninski put, Busije, Ugrinovci, Dobanovci, Bežanijsko groblje, Blok 45, Blok 70a, KCS Galovica u Bloku 70a, zelenilo na šetalištu uz Savu od Bloka 45 do Bloka 70a, Nova Galenika, Kula Nebojša – plato, Botanička bašta, hala Pionir, VMC Karaburma, Stepin lug, kompleks oko Farmaceutskog fakulteta, Torlak i zelenilo u ulicama oko Vojvode Stepe, Staro sajmište, Park prijateljstva, zelenilo od tramvajskog mosta do Zemuna, Ada Ciganlija, svi prilazi vodi od kraljičinog vagona do Ostružnice, Makiš kolonija, Košutnjak, Topčider, Hajd park, gornji Kalemegdan, Dunavski kej, okolne ulice uz kej u Surčinu.

Poslednji komentari
  • penzioner Vreme: 18.08.2014 18:29h

    Javljam se iz Kg. Pisao sam dir.zast.ziv.sredine da komaraca ima u rojevima na periferiji Kragujevca,vazdusnim putem oko 2.km. Niko nista neradi,pa molim Vasu redakciju da pomognete i pisete o ovoj nebrigi od strane rukovodstva iz opstine prema svojim gradjanima. Unapred hvala.

  • pavle Vreme: 18.08.2014 22:42h

    Neki lik iz vlade Srbije ima privatnu firmu koja drži monopol na suzbijanju komaraca a prskaju rastvorom nafte i ode... Komarci stradaju od klimatskih promena i starosti a privatna firma Ekosan i ostale uzimaju milione od republike i opština...u Smederevu su prskali pre neki dan i nadrljali smo od komaraca ali i od gušenja kao reakcija na naftu ili evro dizel... U tom poslu nema kontrole šta , kako i koliko se utroši pravog otrova..u BG-u možda ali u ostalim gradovima ni kapi otrova samo nafta kao da smo arapi... nije mafija Šarić i ostali nego EkoSan i ostale firme te branše ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP