Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! NA ISPRAĆAJU SRPSKIH HEROJA STRADALIH U KUMANOVU

Večna vam slava!

Autor: Ekipa Alo! | 12.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Ljubiša Aranđelović (49), Boban Ivanović (47) i Goran Stojmenović (45), trojica Srba koji su u uniformi makedonske policije poginuli u napadu Albanaca u Makedoniji, sahranjeni su juče uz najviše državne počasti. U kilometarskim kolonama, porodice, rođaci i prijatelji ispratili su na večni počinak svoje heroje, koji su izgubili život u borbi protiv terorista u Kumanovu braneći nedužne.

Sahranjena trojica srpskih policajaca stradalih u borbama u Makedoniji

Sahranjena trojica srpskih policajaca stradalih u borbama u Makedoniji

Za istu su se stvar borili i sahranjeni su gotovo u istom trenutku. Neutešni jecaji lomili su se seoskim grobljem u Stajkovcu nadomak Skoplja, gde je sahranjen Boban Ivanović. Kada je te subote ujutru otišao da po ko zna koji put savesno obavi povereni zadatak, niko nije mogao da veruje da će se vratiti u kovčegu i da će mu kuća ostati zavijena u crno. Juče su ga na večni počinak ispratile kolege, u znak počasti u maskirnim uniformama, a njegov kovčeg prekrili su makedonskom zastavom, jer za tu je zemlju i umro.

Tužna povorka  kod Skoplja:  rodbina, kolege, prijatelji ispratili Bobana Ivanovića

Tužna povorka kod Skoplja: rodbina, kolege, prijatelji ispratili Bobana Ivanovića | Foto: Tanjug Boris Grdanoski


Njegov kolega Ljubiša Aranđelović je na večni počinak ispraćen na gradskom groblju Butel u Skoplju, a pogrebu je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi. On je za sobom ostavio neutešnu porodicu, suprugu i dvojicu sinova.

Na gradskom groblju Kamnik u Skoplju, na večni počinak ispraćen je njegov kolega, policajac makedonskih specijalnih jedinica Goran Stojmenović, koji je sa Ivanovićem bio poslednji nastradali policajac u neredima tokom vikenda u Kumanovu. Tišinu su na trenutke prekidali plač i naricanje... Najmiliji su sa nevericom komentarisali da su njihovi voljeni izgubili živote u suludom naletu albanskih terorista.

Niko od njihovih najmilijih juče nije smogao snage da razgovara s nama. Uplakani, skrhani bolom, samo su odmahivali rukom. Njihove komšije su imale samo su reči hvale.

- Nije im bio prvi put da stavljaju glavu u torbu, ali im je ovo poslednji... Kao heroji su živeli, tako smo ih i ispratili - prokomentarisao je jedan od kolega.

Makedonija oplakala heroje


Makedonija je i juče tugovala za osmoricom poginulih pripadnika snaga bezbednosti. Osim trojice Srba, u Gostivaru je sahranjen i Goran Ilijevski (41). U nedelju su sahranjeni Sašo Samojloski (32) iz Tetova, Žarko Kuzmanovski (32) iz Brvenica, Nenad Serafimovski (28) iz Zubovce i Isamedin Osmani iz skopskog naselja Studeničani.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 12.05.2015 07:51h

    pitam se kako svi ti teroristi uvek kidisu na gradjane a nikako na visoke zvanicnike.

  • kojo Vreme: 14.05.2015 02:27h

    Cista namestaljka

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP