Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DRAMA PORODICE IZ BEOGRADA

Vehabije otele ćerku Raškovićima?

Autor: Informer | 30.04.2015 - 08:51:00h | Komentara: 3

Samo tri dana pre teroristilčkog napada vehabije Nerdina Ibrića na policijsku stanicu u Zvorniku, u kom je ubio jednog, a ranio dvojicu policajaca, u Beogradu su džihadisti navodno oteli Anu Rašković (18). Njeni roditelji strahuju da će ona biti iskorišćena za terorističke napade ili trgovinu organima.

Muslimanka

Ilustracija| Foto: Profimedia

Jasna i Dragan Rašković su saznali da je njihovu ćerku vrbovala izvesna Ismeta koja ju je potom otela.
Ismeta planira da je prebaci u Mali Zvornik, a odatle u Bosnu, na teritoriju vehabija. Celu situaciju otežava činjenica da policija ne može da im pomogne jer im je ćerka punoletna.
– Ljudi, pomozite, mi više ne znamo šta da radimo! Plašimo se da će naša Ana biti iskorišćena za terorističke napade ili za trgovinu organima. Imamo informacije da će džihadisti tokom prvomajskih gužvi pokušati da je prebace u Bosnu, to je onda kraj! Verovatno je već sad negde drže drogiranu i ispiraju joj mozak – prčaju za "Informer" Anini vidno potreseni roditelji.
Raškovići su u porodičnom stanu pronašli Anine sveske sa molitvama, pričama o Alahu i skicama Malog Zvornika.
– Primetili smo mesecima unazad da nešto nije u redu i da nam je dete postalo opsednuto islamom… Čak dva Fejsbuk profila smo morali da joj ugasimo jer se stalno dopisivala sa muslimanima. Na Tviteru se predstavljala kao Safija Minela! Sve češće je nosila marame, čitala je knjige poput “Sultanijinog vrta” i mnogo vremena je provodila u džamiji. Svinjetinu je prestala da jede, govorila da mora da se hrani po HALAL-u… A onda je jednostavno u petak 24. aprila nestala – pričaju Raškovići.
U Aninim sveskama stalno se ponavljalo ime Ismete koja je šefica ozloglašene “Zvorničke ćelije” koja vrbuje devojčice po Srbiji.
– Ana je na nekoliko stranica doslovce napisala: “Želim da se vratim teta Ismeti i Bajrakli džamiji“. Kako su ispričali muslimani koje poznajemo, njena povodljivost, povučenost i psihička labilnost predstavljaju idealan profil za bombaša samoubicu – kaže Anina majka Jasna.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Mikac Vreme: 30.04.2015 16:17h

    Izgledaq da od policije i vojske nema ništa i treba narode Srbije da se sto brže samoorganizujemo da bi opstali. Mladi Srbije masovno napuštaju Srbiju a vlada ćuti i ništa ne preduzima da ovaj gorući problem reši.Vlada Srbije samo govori o platama javnih službenika i penzijama.

  • Ano Vreme: 01.05.2015 10:10h

    Hajka na Islam se nastavlja!

  • Ana Vreme: 01.05.2015 10:14h

    Hm neko bas vaspitano deto. Ako roditelji nisu mogli sami da rese problem za koji su znali zasto nisu potrazili savet i pomoc strucnjaka. Posle prosutog mleka nema plakanja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP