Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UDAHNI DUBOKO I PRIJAVI SE

Veliko ALO!
takmičenje
za velike devojke!

Autor: Ekipa Alo! | 16.07.2013 - 09:55:00h | Komentara: 2

Ako imate bujno poprsje kojim možete da se podičite i mislite da sa njim možete biti za prsa ispred konkurencije, drage naše dame počinje takmičenje za "Najlepši dekolte Srbije 2013". Prijavljujte se jer sve devojke koje uđu u superfinale očekuje luda žurka sa gomilom poznatih faca i vredne nagrade.

ALO dekolte

I ove godine, izdavačko društvo Ringier Axel Springer d.o.o. iz Beograda, Žorža Klemansoa 19, posredstvom svog izdanja ALO!, pokreće veliku medijsku akciju "Najlepši dekolte Srbije 2013".

U akciji mogu učestvovati devojke starije od 18 godina iz Republike Srbije, koje pošalju svoje fotografije sa ličnim podacima: ime, prezime, prebivalište, datum rođenja i kontakt telefon na adresu priređivača.

Svakodnevno će biti objavljivane po tri slike na osnovu odluke naše redakcije. Čitaoci učestvuju u izboru glasanjem putem SMS-a i preko internet sajta ALO! Svakodnevno, vršiće se izbor za najlepši dekolte dana na osnovu glasova čitalaca. Najlepši dekoltei dana ulaze u finale, čiji će datum biti naknadno određen i objavljen. Izbor najlepšeg dekoltea finalne večeri izvršiće žiri, koji određuje priređivač.
Stručni žiri će izvršiti izbor devojke sa najlepšim dekolteom Srbije i dve pratilje, na osnovu prispelih glasova putem SMS-a i preko internet sajta alo.rs, kao i glasova svojih članova.
Fotografiju, ime i prezime, datum rođenja i broj telefona možete poslati na dekolte@alo.rs ili na adresu ALO! Novine "za najlepši dekolte Srbije", Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd.

Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine:

Poslednji komentari
  • cccc Vreme: 18.07.2013 01:25h

    fora je bez brushaltera koja ima lepsi dekolte, ovako sa raznim brusevima i ona sa najlosijim grudima moze da izgleda dobro... :P

  • pavle Vreme: 04.08.2013 15:40h

    A kad je superfinale

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP